Ragnarsson Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 181 13 Aralık 2020 #1 Merhaba, bu iki oyundan birini alıp Online oynamak istiyorum. Hangisinin daha çok oyuncusu var, hangisini almalıyım?
Merhaba, bu iki oyundan birini alıp Online oynamak istiyorum. Hangisinin daha çok oyuncusu var, hangisini almalıyım?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 13 Aralık 2020 #2 Ragnarsson dedi: Merhaba, bu iki oyundan birini alıp Online oynamak istiyorum. Hangisinin daha çok oyuncusu var, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2'nin daha çok oyuncusu vardır ama ben The Division'a para vermezdim. Uplay'de 1'i bedava olduğu zaman oynamıştım hiç beğenmemiştim açıkcası.
Ragnarsson dedi: Merhaba, bu iki oyundan birini alıp Online oynamak istiyorum. Hangisinin daha çok oyuncusu var, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2'nin daha çok oyuncusu vardır ama ben The Division'a para vermezdim. Uplay'de 1'i bedava olduğu zaman oynamıştım hiç beğenmemiştim açıkcası.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.732 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 13 Aralık 2020 #3 The Division 2 kesinlikle daha iyi, Breakpoint'te normal oyuncu bile bulmak çok zor.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 13 Aralık 2020 #4 Kısmen çöp 2 oyna bence. Çöppoint cidden kötü.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 Divison 2 oyuncu sayısından daha üstün açıkcası ben hem 1 hem de 2. oyununu beğendim atmosfer çok hoşuma gitti ama bir yerden sonra çok sıkıyor her zaman aynı şeyleri yapıyorsun çünkü.
Divison 2 oyuncu sayısından daha üstün açıkcası ben hem 1 hem de 2. oyununu beğendim atmosfer çok hoşuma gitti ama bir yerden sonra çok sıkıyor her zaman aynı şeyleri yapıyorsun çünkü.