Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #1 Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Oyunu Ubisoft bedava yapınca alıp indirmiştim, ilk girişimde sorunsuz açıldı fakat şimdi şu hatayı veriyor:
Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Oyunu Ubisoft bedava yapınca alıp indirmiştim, ilk girişimde sorunsuz açıldı fakat şimdi şu hatayı veriyor:
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 3 Eylül 2020 #2 Bende de aynı hatayı veriyor. Çözüm bulamadım internetten araştırdığım da. Başka bir versiyonun yüklenmesini söylüyorlar ama başka indirilebilecek versiyon çıkmıyor. Konuyu takipteyim. Artı 0 Eksi
Bende de aynı hatayı veriyor. Çözüm bulamadım internetten araştırdığım da. Başka bir versiyonun yüklenmesini söylüyorlar ama başka indirilebilecek versiyon çıkmıyor. Konuyu takipteyim.
K Karsli36 Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1 3 Eylül 2020 #3 Aynı sorun bendede var dün baya oynadım 8 9 saat ama bugün giriş yapılmıyor her çözümü denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim Artı 0 Eksi
Aynı sorun bendede var dün baya oynadım 8 9 saat ama bugün giriş yapılmıyor her çözümü denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
KS KS Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #4 Arkadaşlar ben şimdi girdim açıldı oyun, anlamadım neden açıldığını. Artı 0 Eksi