Onsahurin Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #1 Selamlar... Gtx 980 ekran kartı alındığı için verilen oyun kodu satılıktır. Almak isteyenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler... Fiyat : 100 TL ( Pazarlıksız - Takas Mümkün Değil ) Saygılar...
Selamlar... Gtx 980 ekran kartı alındığı için verilen oyun kodu satılıktır. Almak isteyenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler... Fiyat : 100 TL ( Pazarlıksız - Takas Mümkün Değil ) Saygılar...
kemal sönmez Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 19 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek serbest 24 Mart 2016 #2 sa steam yada face adresi verin konusalım ciddi alıcıyım
Onsahurin Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #3 kemal sönmez dedi: sa steam yada face adresi verin konusalım ciddi alıcıyım Genişletmek için tıkla... Siz steam adresinizi verirseniz ben eklerim , oradan konuşuruz...
kemal sönmez dedi: sa steam yada face adresi verin konusalım ciddi alıcıyım Genişletmek için tıkla... Siz steam adresinizi verirseniz ben eklerim , oradan konuşuruz...
kemal sönmez Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 19 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek serbest 24 Mart 2016 #4 ˙·٠•● SQNMEZZ ●•٠· ekleyin..cıkmassa siz verin ben ekleyim
Onsahurin Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #5 kemal sönmez dedi: ˙·٠•● SQNMEZZ ●•٠· ekleyin..cıkmassa siz verin ben ekleyim Genişletmek için tıkla... Onsahurin olarak ekleyin... Daha kolay olacak sanırım... Onsahurin dedi: Selamlar... Gtx 980 ekran kartı alındığı için verilen oyun kodu satılıktır. Almak isteyenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler... Fiyat : 100 TL ( Pazarlıksız - Takas Mümkün Değil ) Saygılar... Genişletmek için tıkla... Sadece havale ya da eft yöntemi ile ( Finansbank - Enpara ) satış gerçekleştirilecektir... Bilgilerinize... Son düzenleme: 24 Mart 2016
kemal sönmez dedi: ˙·٠•● SQNMEZZ ●•٠· ekleyin..cıkmassa siz verin ben ekleyim Genişletmek için tıkla... Onsahurin olarak ekleyin... Daha kolay olacak sanırım... Onsahurin dedi: Selamlar... Gtx 980 ekran kartı alındığı için verilen oyun kodu satılıktır. Almak isteyenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler... Fiyat : 100 TL ( Pazarlıksız - Takas Mümkün Değil ) Saygılar... Genişletmek için tıkla... Sadece havale ya da eft yöntemi ile ( Finansbank - Enpara ) satış gerçekleştirilecektir... Bilgilerinize...
faoyrm Hectopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #6 oyunu almak istiyorum sizden tel numaranız varmı ?
Onsahurin Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #7 faoyrm dedi: oyunu almak istiyorum sizden tel numaranız varmı ? Genişletmek için tıkla... Siz bir iletişim adresi ya da telefon numarası verirseniz ben size ulaşırım...
faoyrm dedi: oyunu almak istiyorum sizden tel numaranız varmı ? Genişletmek için tıkla... Siz bir iletişim adresi ya da telefon numarası verirseniz ben size ulaşırım...
faoyrm Hectopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #8 Onsahurin dedi: Siz bir iletişim adresi ya da telefon numarası verirseniz ben size ulaşırım... Genişletmek için tıkla... pm attım e pm yollanmıyor size bi garip ?
Onsahurin dedi: Siz bir iletişim adresi ya da telefon numarası verirseniz ben size ulaşırım... Genişletmek için tıkla... pm attım e pm yollanmıyor size bi garip ?
Onsahurin Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #9 faoyrm dedi: pm attım e pm yollanmıyor size bi garip ? Genişletmek için tıkla... O şekilde mesaj gönderme sistemi bu forumda yok yalnız... İsterseniz mesaj olarak buraya gönderin iletişim bilginizi... Satılmıştır... İlan kaldırılabilir...
faoyrm dedi: pm attım e pm yollanmıyor size bi garip ? Genişletmek için tıkla... O şekilde mesaj gönderme sistemi bu forumda yok yalnız... İsterseniz mesaj olarak buraya gönderin iletişim bilginizi... Satılmıştır... İlan kaldırılabilir...