Tom Clancy's The Division™ vs Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vs Watch Dogs

umutskywalker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim gibi bu üç oyundan birisini ya da iki tanesini almayı düşünüyorum. Oynanış ya da konu bakımından hangisini önerirsiniz?

1 tane de olsa arkadaşınla oynamayı düşündüğün bir oyun varsa Wildlands olabilir, Bolivya topraklarını bol ve zengin manzaralarıyla karış karış gezebileceğin açık dünya türünde silent based olarak oynanılabilir kaliteli ve bir o kadar da underrated bir oyun bunun sebebi de oyunun ilerleyiş safhasında benzer şeylerin birbirini dolaylı yoldan tıpatıp aynı olmasa da benzer şekilde birbirini tekrarlaması, açıkçası bir gün içerisinde maksimum 2 bilemedin 3 saat bu tarzı sevenler açısından günlük dozu karşılamak için yeterli.

Division da bir başka seçenek, onda da Newyork City şehrini en ince detaylarıyla deneyimleyebileceğin Wildlands gibi bir başka seçenek, Ghost Recon'un Co-Op destekli oyunlarında hikaye örgüsü pek fazla aramamak gerek zaten, MMORPG türü olduğu için belli bir süre ve ilerleme limitinden sonra insan sıkılmaya da başlıyor.

Watch Dogs ise bambaşka bir boyut, yine gizlilik esasına dayanan altında çok ahım şahım bir senaryo gerçeği yatmasa da bir sefer oynanıp bitirilebilecek bir oyundan fazlası değil, diğer 2. ve 3.oyun olan Legion için de geçerli bu.

Şahsen bütçe ne kadar bilmiyorum ama daha farklı oyunlara da bir göz gezdirirdim yerinde olsam.

The division 700 saat oynadık arkadaşlarla. Eğer 3-4 kişilik grubun varsa keyifli olabilir fakat oyuncu sayısı çok düşük. Mesela Last Stand modunda oyuncu bulunamıyor neredeyse. Solo oynayacaksan sakın düşünme.

Wildlands daha taktiksel fakat içerik anlamında çok sıkıcı. En fazla 40 saat vakit geçirebildik.
Breakpoint içerik anlamında daha zengin ve daha gerçekçi. İndirimlerde hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyorlar.

The Division 700 saat oynadık arkadaşlarla. Eğer 3-4 kişilik grubun varsa keyifli olabilir fakat oyuncu sayısı çok düşük. Mesela Last Stand modunda oyuncu bulunamıyor neredeyse. Solo oynayacaksan sakın düşünme.

Wildlands daha taktiksel fakat içerik anlamında çok sıkıcı. En fazla 40 saat vakit geçirebildik.
Breakpoint içerik anlamında daha zengin ve daha gerçekçi. İndirimlerde hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyorlar.

Solo oynayacaktım da, neden düşünmemeliyim? Ben yapay zeka ile de oynarım sıkılmam açıkçası

@umutskywalker , benim 70+ saatim var soloda, sonrasında sıktığı için özellikle de Underground DLC'sindeki bazı Juggnernaut tipindeki güçlü yapay zekaları yenemediğim için her gün girmemeye bile başladım hatta şu an hiç oynamıyorum bile, sende de öyle olur muhtelemen tek başına saatlerini verebileceğin yapıda bir oyun değil bana kalırsa.

Solo oynayacaktım da, neden düşünmemeliyim? Ben yapay zeka ile de oynarım sıkılmam açıkçası
Division 1 mekanikleri gereği solo olarak devam etmenizi bir yerden sonra istemiyor. Grup olmadığı sürece loot odaklı oyun olduğundan görevleri yüksek zorluklarda yapmanız çok zorlaşır. Loot yapamazsanız düzgün build yapamazsınız ve neticede Dark Zone bölgesinde sürekli düşersiniz. Buda keyif kaçırır. Deneyimlemek istiyorsan tabi senin bileceğin iş.

Division 2'nin daha çok solo oyuncuları mutlu edecek içerikleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı