Tom Clancy's The Division Yayın İçin sistem

Crowz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Uygun fiyata bir masaüstü sistem buldum. Amacım Tom Clancy's The Division Twitch yayını yapabilmek. Hem bu sistemı alırsam kalan ekıpmanlara da bütçe ayırabileceğim.

Sistem:
  • Intel® Core™ i5-6500 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
  • MSI B150M Bazooka 2133MHz anakart
  • Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2133MHz RAM
  • MSI AMD Radeon R9 390 8 GB 256 bit OC Edition ekran kartı
  • 500GB SSD
Satıcının dediğine göre GTA 5 ultra ayarda 100+ CS:GO 300+ FPS alıyormuş.Bu sistemle Division yayını yapan yayıncılar gördum ancak sorun yasamak ıstemıyorum. Bu sisteme yetersiz oyu çok gelirse, Ryzen 1500-GTX 1070 ile bir sistem kuracagım ancak fiyat çok uçacak. Konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğin sistemde GTA V'te 100 FPS felan alamazsınız. Bir de yayın yapacaksanız durum daha da kötü. Gtx 1070'li olan alın. Önerim bütçe belirtin arkadaşlar en iyi sistemi toplarlar.

Bu sistem GTA V'i ultra ayarlarda 100+ FPS açamaz. Satıcı sırf ürünü satabilmek için sizi biraz yemeye çalışmış. Yayın yapacaksanız Ryzen işlemci öneririm. R5 1600 + GTX 1060 alabilirsiniz. R5 1500X de yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…