Tomahawk B450'ye AMD + NVIDIA ekran kartı takılır mı?

Unprocurabl3

Megapat
Merhaba,
Daha önce oyun amaçlı olarak orta seviye MSI B450 Tomahawk anakart + Ryzen 5 3600 işlemci + ASUS NVIDIA RTX2600 Super ekran kartlı bir sistem toplamıstım. Fakat ekran kartım Hackintosh için driver desteği sunmuyor diye biliyorum. Bu yuzden su an indirimde olan ASUS AMD RX 5500 XT 4 GB ekran kartını alıp kullanmak ıstıyorum. Bu anakarta aynı anda bu iki ekran kartını takıp kullanmam mumkun mu acaba?

Windows için NVIDIA, macOS X için AMD ekran kartını kullanmak ıstıyorum. Takılabılıyorsa işletim sistemleri arası geçişleri nasıl saglayabılırım sorun olur mu?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün değil aynı anda ikisini takamazsınız malesef ne CrossFire ne de SLI yapılamaz.

Yapamazsın. Onun yerine işlemcini satıp APU bir işlemci al.

@Rambo Okan Güler @Jotariel @realmoonlight sorun CROSSFIRE veya SLI degıl hocam. Soruyu tam aktaramadım sanırım. Ben zaten windows sistemimde 2060 super i kullanıyorum o taraf ok. Ek olarak farklı bir diske hackingtosh kuracagım ve o sistem ıcın de amd 5500 uyumlu oldugu ıcın bu ekran kartını almayı dusunuyorum. Tek anakart 2 farklı OS 2 farklı ekran kartı yani.
Bu sorun yaratır mı onu bulamadım maalesef. Sistemler arası geçiş yaparken hangı ekran kartının hangı sıstem ıle calısacagını ayarlamam gereken bır confıg vs var mı ?

Maalesef olmaz, şöyle yapabilirsiniz ama windows kullanırken 2060s, Hackintosh kullanacağınız zaman 5500xt takarsınız sorununuz ortadan kalkar. Eliniz parça söküp takmaya yatkın ise maksimum 30 saniyenizi alır bu işlem.

MacOS'ta oyun derdiniz mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…