Unprocurabl3 Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 439 7 Ocak 2021 #11 realmoonlight dedi: MacOS'ta oyun derdiniz mi var ? Genişletmek için tıkla... yok hayır oyun derdım yok. ama en yeni mac surumlerını kullanmayı planlıyorum. driver sorununu yaşamamak adına bıraz guncel ve uygun fıyatlı bır kart tercıh etmeyı dusunuyorum. su an 1500 tl 5500 xt 246941 dedi: Onun yerine içinde dahili grafik birimi olan bir işlemci tercih et. Genişletmek için tıkla... APU benım ıhtıyacımı karsılamıyor mesajın ıcın tesekkurler. burada destekleyen kartları gorebılırsınız. Hackintosh uyumlu ekran kartları Büyük ihtimalle çözüm olarak 2060 superı satip amd bir ekran kartı almam gerekecek, öyle görünüyor. Son düzenleme: 8 Ocak 2021
realmoonlight dedi: MacOS'ta oyun derdiniz mi var ? Genişletmek için tıkla... yok hayır oyun derdım yok. ama en yeni mac surumlerını kullanmayı planlıyorum. driver sorununu yaşamamak adına bıraz guncel ve uygun fıyatlı bır kart tercıh etmeyı dusunuyorum. su an 1500 tl 5500 xt 246941 dedi: Onun yerine içinde dahili grafik birimi olan bir işlemci tercih et. Genişletmek için tıkla... APU benım ıhtıyacımı karsılamıyor mesajın ıcın tesekkurler. burada destekleyen kartları gorebılırsınız. Hackintosh uyumlu ekran kartları Büyük ihtimalle çözüm olarak 2060 superı satip amd bir ekran kartı almam gerekecek, öyle görünüyor.