PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Mart 2020 #1 Manuel şekilde CL değerini bozmadan frekans arttırmak istiyorum. RAM'im 3200 MHz CL16 G.Skill ripjawsv. Anakartım Tomahawk Max. Özellikle @Vorplody hocam sizden yardım bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2020
Manuel şekilde CL değerini bozmadan frekans arttırmak istiyorum. RAM'im 3200 MHz CL16 G.Skill ripjawsv. Anakartım Tomahawk Max. Özellikle @Vorplody hocam sizden yardım bekliyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Mart 2020 #2 Hazır RAM profilleri olması lazım. Tek tek arttırıp deneyerek O.C. yapabilirsin.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Mart 2020 #3 SideWinder dedi: Hazır RAM profilleri olması lazım. Tek tek arttırıp deneyerek O.C. yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Voltaj ve gecikmeyi nasıl ve nerden ayarlarım, bilginiz var mı?
SideWinder dedi: Hazır RAM profilleri olması lazım. Tek tek arttırıp deneyerek O.C. yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Voltaj ve gecikmeyi nasıl ve nerden ayarlarım, bilginiz var mı?
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #4 Thaiphoon Burner uygulamasını kurup ekran görüntüsü olarak buraya atar mısınız? Hangi zar varmış bir bakalım.
Thaiphoon Burner uygulamasını kurup ekran görüntüsü olarak buraya atar mısınız? Hangi zar varmış bir bakalım.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Mart 2020 #5 Vorplody dedi: Thaiphoon Burner uygulamasını kurup ekran görüntüsü olarak buraya atar mısınız? Hangi zar varmış bir bakalım. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat açılmıyor uygulama hocam.
Vorplody dedi: Thaiphoon Burner uygulamasını kurup ekran görüntüsü olarak buraya atar mısınız? Hangi zar varmış bir bakalım. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat açılmıyor uygulama hocam.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #6 Silinen üye dedi: İndirdim fakat açılmıyor uygulama hocam. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdınız mı?
Silinen üye dedi: İndirdim fakat açılmıyor uygulama hocam. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdınız mı?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Mart 2020 #7 Vorplody dedi: Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Tekrar yükledim yine aynı.
Vorplody dedi: Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Tekrar yükledim yine aynı.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #8 Silinen üye dedi: Evet. Tekrar yükledim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Başka sürüm deneyebilirsiniz. Ya da CPU-Z’de de yazar ordan da atabilirsiniz. Tam model göremesek de markayı bilelim en azından.
Silinen üye dedi: Evet. Tekrar yükledim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Başka sürüm deneyebilirsiniz. Ya da CPU-Z’de de yazar ordan da atabilirsiniz. Tam model göremesek de markayı bilelim en azından.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 2 Mart 2020 #9 Vorplody dedi: Başka sürüm deneyebilirsiniz. Ya da CPU-Z’de de yazar ordan da atabilirsiniz. Tam model göremesek de markayı bilelim en azından. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri de denedim, olmadı hocam. Doğru yere mi bakıyorum? Dosya Ekleri 15831758731497694290934547679083.jpg 2 MB · Görüntüleme: 48
Vorplody dedi: Başka sürüm deneyebilirsiniz. Ya da CPU-Z’de de yazar ordan da atabilirsiniz. Tam model göremesek de markayı bilelim en azından. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri de denedim, olmadı hocam. Doğru yere mi bakıyorum?
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #10 Silinen üye dedi: Eski sürümleri de denedim, olmadı hocam. Doğru yere mi bakıyorum? Genişletmek için tıkla... SPD kısmı lazım bize.
Silinen üye dedi: Eski sürümleri de denedim, olmadı hocam. Doğru yere mi bakıyorum? Genişletmek için tıkla... SPD kısmı lazım bize.