Tomahawk Max üzerinde izler

hbplus

Hectopat
Yer
İstanbul/Kıbrıs/Essex
Daha fazla  
Meslek
İngilizce Öğretmeni/Görsel Sanatçı
Sınavı olan gençlere başarılar.
2 Gün önce HB üzerinden satıcı da Hepsiburada olan B450 Tomahawk Max aldım.
HepsiJet ile geldi ama kutulama şaka gibi.

Asıl sorun anladığım kadarıyla açılmış ürün göndermişler. BIOS pilinde parmak izi vardı. Hadi ben fark etmeden dokundum diyelim.
Anakart kutusunda herhangi bir koruma bandı yoktu açtım ve poşette bir bant vardı neyse söktüm onu.

Ama daha fazla uzatmadan fotoğraflarla açıklayayım. İzler var ve silince çıkacak gibi değil.
Nedir bu izler?

1592658893888.png

1592658904199.png

1592658915470.png

1592658923025.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu açılmış ürün olayını çok sık duymaya başladık. Ben de aynı anakartı almayı düşünüyorum. Takipteyim

Bu arada paketlemesi gerçekten çok kötüymüş insaf be o kadar para veriyoruz şansa kadere elimize geliyor ürünler.

İlginç. Ürün önceden açılmış gibi duruyor.
Ben sizin yerinize olsam iade ederdim. Bu yaşadığınız sorunu satıcı yorumlarında mutlaka yazın.

Leke gibi gözüküyor.Daha önce açılmış olabilir.Ama aynı şeyi yaşayan başka birileri olabilir bende takipçisi olacağım.
Neden msi kutusunda koruma bandı yok anlamış değilim. İade talebi oluşturdum. Ama 990tl ye aldım ve 6 taksit yapmıştım. Kartın limiti de çöp oldu.
Bu açılmış ürün olayını çok sık duymaya başladık. Ben de aynı anakartı almayı düşünüyorum. Takipteyim

Bu arada paketlemesi gerçekten çok kötüymüş insaf be o kadar para veriyoruz şansa kadere elimize geliyor ürünler.
Hadi HepsiJet getiriyor kendi firması diğer firmalar gibi atma olmamıştır. Ama daha iyi olabilirdi.
Hocam beğenmedim deyip geri verin yalnız ilk kullanın sıkıntı yoksa devam yok içim rahat değil derseniz bunu yapım.
Iade talebi oluşturdum hemen ptesi randevu aldım.
Hayır yani yakaladığım fırsat ve kredi kartı limiti boşa gitti 6 ay taksit yapmıştım.
İlginç. Ürün önceden açılmış gibi duruyor.
Ben sizin yerinize olsam iade ederdim. Bu yaşadığınız sorunu satıcı yorumlarında mutlaka yazın.
Pasa benzemiyor. Silmeye çalıştım çıkmıyor.
Sıvı birşey damlamış izi kalmış gibi.
Yukarda yazdığım gibi 6 ay taksit limiti bozdu ve 990 liraya alınca şimdi fiyatta yükseldi.
Benim şuan ki board da msi b150 gaming m3 ve 3 senede hiçbir öyle iz oluşmadı.
Belki depo da nemden olmuş mu diye düşündüm ama kutuda deforme şişme yok.
Zaten fiyat performans 6-7 farklı parçaya karar vermek ayrı dert birde böyle sorunlar ayrı dert.
Daha sadece 2070 super ve tomahawk almıştım. 3700x düşünüyordum salı çarşamba gelir test yaparım diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı