Tomahawk vs X570-A PRO

Brojehusiza

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, açtığım forumlarda yapılan öneriler sonucu 2 kart arasında kararsız kaldım. Sizce AMD Ryzen 3700X işlemcime hangisini almalıyım? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Günlerce kafa patlatıp sonunda overclock yapmayacağımı düşünerek Tomahawkı aldım.
Sizlerin overclock hakkında düşünceleriniz nedir ? Yapar mısınız ?

Günlerce kafa patlatıp sonunda overclock yapmayacağımı düşünerek Tomahawk'ı aldım.
Sizlerin overclock hakkında düşünceleriniz nedir? Yapar mısınız?

Hiçbir fikrim yok. Overclock yapınca kaç FPS daha fazla alacağıma bağlı. Siz olsanız genel olarak özelliklere bakınca hangisinin daha iyi olduğuna karar verirdiniz?

Hiçbir fikrim yok. Overclock yapınca kaç FPS daha fazla alacağıma bağlı. Siz olsanız genel olarak özelliklere bakınca hangisinin daha iyi olduğuna karar verirdiniz?
Şimdi şöyle işlemciniz benimkinden daha üst seviye sisteminiz benimkinden yüksek ihtimalle daha yüksek bu yüzden x570 serisi bir anakart öneririm fakat çok yorum yapmak istemiyorum araştırırken belirgin bilgiler ve farklılıklar bulamamıştım. Hep okuduğum duyduğum şey overclock oldu. Açıkçası aradaki fiyat farkını verebilecekseniz X570 serisi bir anakartınız olsun sonuçta daha iyi B450 den.

Edit: B450 alacaksanız kesinlikle Tomahawk'ı öneririm başka karta bakmayın bu sistem için. O konuda fikrim kesindir

Öncelikle teşekkür ederim. Çoğu kişiye danıştım fakat giriş seviyesi bir X570'iniz olacağına üst düzey bir B450 niz olsun dediler. Bu yüzden hala çok kararsızım bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

En büyük çıkmaz. Biraz şeye benziyor msi gaming salon salomanje 5+1 1660ti mı msi rtx 2060 ventus mu sorusu gibi biraz ve benim fikrimce X serisine yönelin derim ama tamamen mantıksal bir yorumdur bu çok derin bilgi sahibi değilim. Size öneriyi veren arkadaşlar bilgi sahibi ise onları dinleyin.

Anladım. Çok teşekür ederim. Bir bilgisayarcı abim var ona danışarak hareket edeceğim. Forumdaki konuda öneri veren arkadaşlar görmüyor konuyu önceden açtığım için. Peki sizce 4. nesil işlemcileri modelini verdiğim anakart destekler mi?

Desteklememesi gereken bir durum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…