Enko006 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Steam'den Tomb Raider 2013 aldım.Tomb Raider Türkçe Yama Türkçe yama indirdim ama kurarken "bigfile.003.tiger" hatası alıyorum. Nasıl çözerim?
Steam'den Tomb Raider 2013 aldım.Tomb Raider Türkçe Yama Türkçe yama indirdim ama kurarken "bigfile.003.tiger" hatası alıyorum. Nasıl çözerim?
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 29 Ekim 2021 #2 MScofield dedi: Oyunu sonunda Türkçe yapabildim. Microsoft OneDrive onedrive.live.com Bu bağlantıdaki dosyayı indirdim ve oyun klasörünün içine attım. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bunu dener misiniz? Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Oyunu sonunda Türkçe yapabildim. Microsoft OneDrive onedrive.live.com Bu bağlantıdaki dosyayı indirdim ve oyun klasörünün içine attım. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bunu dener misiniz?
KS KS Enko006 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 MScofield dedi: Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz dosyayı indirip oyun klasörünün içine atıp yama kurmayı denedim fakat hala aynı sorunu alıyorum. Artı 1 Eksi
MScofield dedi: Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz dosyayı indirip oyun klasörünün içine atıp yama kurmayı denedim fakat hala aynı sorunu alıyorum.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 29 Ekim 2021 #4 Enko006 dedi: Söylediğiniz dosyayı indirip oyun klasörünün içine atıp yama kurmayı denedim fakat hala aynı sorunu alıyorum. Genişletmek için tıkla... O dediğim dosya direkt oyunu Türkçe yapacak, yamayı çalıştırmaya gerek yok yani. Artı 0 Eksi
Enko006 dedi: Söylediğiniz dosyayı indirip oyun klasörünün içine atıp yama kurmayı denedim fakat hala aynı sorunu alıyorum. Genişletmek için tıkla... O dediğim dosya direkt oyunu Türkçe yapacak, yamayı çalıştırmaya gerek yok yani.
F Fozruk0 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #5 MScofield dedi: O dediğim dosya direkt oyunu Türkçe yapacak, yamayı çalıştırmaya gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Adımları uyguladım lakin oyunum direkt Türkçe olmadı. Bu sitede neden tr yamalı bir dosya paylaşsınlarki; Tomb raider 2013 Archives 001 to 003.TIGER - ZenHAX Artı 0 Eksi
MScofield dedi: O dediğim dosya direkt oyunu Türkçe yapacak, yamayı çalıştırmaya gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Adımları uyguladım lakin oyunum direkt Türkçe olmadı. Bu sitede neden tr yamalı bir dosya paylaşsınlarki; Tomb raider 2013 Archives 001 to 003.TIGER - ZenHAX