Arkadaşlar konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama youtube'da bir sürü video izledim yine bulamadım. Çanlı olan kısımda pencereleri açıyorum birde olmuyo. Kapandan içeri girmem lazım ama nasıl yapıcam? Oyunu oynayanlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim. Resim koymak isterdim ama olmuyor.
Abi Tomb Raider gibi bir oyunda bile takıldıysan oyun dünyasında bayağı yeni olmalısın Bölümün adını söyle yardımcı olayım veya Youtube'dan bölüm adı ile arat, walkthrough videoları aracılığıyla kendin de bulabilirsin.
Bölümü bende bi bilsem Pilotlardan birini arıyodum sonra yakaladılar beni. Bir yere kaçtım sonra. Bir kaç adam yukarlardan atladı onları öldürdüm. Sonra öyle kaldı. Böyle ortada bir kapak var. Orası böyle zıplayınca üzerinde gezince biraz açılıyo sonra kapanıyo ama değişik işte.
Bölümü bende bi bilsem Pilotlardan birini arıyodum sonra yakaladılar beni. Bir yere kaçtım sonra. Bir kaç adam yukarlardan atladı onları öldürdüm. Sonra öyle kaldı. Böyle ortada bir kapak var. Orası böyle zıplayınca üzerinde gezince biraz açılıyo sonra kapanıyo ama değişik işte.