Bu farklı oyun, ilk oyunun yaması lazım.![]()
Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri
Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Yapıldı. Çıkışından yakın bir zaman sonra hem de.Sanırım ona yama yapılmadı.
Ama arkadaşın istediği Definitive Edition. Geçenlerde bayağı uğraştım ama başarılı olamadım.Oyun Çeviri'nin sitesinden edinebilirsiniz. Yamanın Xbox Game Pass ile uyumlu olup olmadığı konusunda bir bilgim olmasa da uyumlu olmaması için bir sebep yok. Oyuna 2019'dan beri önemli bir güncelleme gelmedi. 1 yıl önce oynadığımda da sorunsuz çalışıyordu. Bir deneyin: Tomb Raider Türkçe Yama
Yapıldı. Çıkışından yakın bir zaman sonra hem de.
Xbox üzerinde Definitive Edition sürümünde denemiştin ben de. Sorunsuz çalışıyordu. Zaten Definitive Edtion'da ek bir hikâye içeriği yok. Şimdiye kadar var olan tüm DLC'leri toplayan bir sürüm. Ancak DLC'ler çevrim içi içerikler, kıyafetler ve tek oyunculu kısımda girebileceğiniz küçük bir alandan ibaret. Çevrilmemiş olsa bile oyunu etkilemez.Ama arkadaşın istediği Definitive Edition. Geçenlerde bayağı uğraştım ama başarılı olamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam Bigfile hatası veriyordu. Ve yama sürümüyle oyun sürümü önemli.Xbox üzerinde Definitive Edition sürümünde denemiştin ben de. Sorunsuz çalışıyordu. Zaten Definitive Edtion'da ek bir hikâye içeriği yok. Şimdiye kadar var olan tüm DLC'leri toplayan bir sürüm. Ancak DLC'ler çevrim içi içerikler, kıyafetler ve tek oyunculu kısımda girebileceğiniz küçük bir alandan ibaret. Çevrilmemiş olsa bile oyunu etkilemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.