Leon! Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 10 8 Haziran 2025 #1 Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 8 Haziran 2025 #2 Leon! dedi: Tomb Raider: Definitive survivor trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi? Genişletmek için tıkla... 3 oyun + DLC.
Leon! dedi: Tomb Raider: Definitive survivor trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi? Genişletmek için tıkla... 3 oyun + DLC.
Leon! Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 10 8 Haziran 2025 #3 DarkDeler dedi: 3 oyun + DLC. Genişletmek için tıkla... Hem oyunun kendisi hemde dlcmi ?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.427 Makaleler 3 Çözümler 21 8 Haziran 2025 #4 Leon! dedi: Tomb Raider: Definitive survivor trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu aldıktan sonra 20 dakika oynayıp iade ettim kontrolleri o kadar değişik ki oynayamadım.
Leon! dedi: Tomb Raider: Definitive survivor trilogy satın almak istiyorum ama bundan emin değilim, bu oyun sadece DLC mi yoksa oyunun kendisi mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu aldıktan sonra 20 dakika oynayıp iade ettim kontrolleri o kadar değişik ki oynayamadım.