O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Merhaba; Epic Games'ten almış olduğum Tomb Raider Game of the Year Edition ana ekranda oyundan atıyor. Dosyaları doğruladım ama hala atıyor, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024
Merhaba; Epic Games'ten almış olduğum Tomb Raider Game of the Year Edition ana ekranda oyundan atıyor. Dosyaları doğruladım ama hala atıyor, yardım eder misiniz?
Çözüm KafadanKontak 6 Kasım 2024 DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir.
DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.537 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Yanlış hatırlamıyorsam Epic üzerinden oyunun başlatıcı ayarlarında DirectX 12 iptal eden bir kod girip öyle halletmiştim. Tam hatırlamıyorum ama. Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam Epic üzerinden oyunun başlatıcı ayarlarında DirectX 12 iptal eden bir kod girip öyle halletmiştim. Tam hatırlamıyorum ama.
KS KS O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 KafadanKontak dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Epic üzerinden oyunun başlatıcı ayarlarında DirectX 12 iptal eden bir kod girip öyle halletmiştim. Tam hatırlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... O kodu nereden bulabirim? Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Epic üzerinden oyunun başlatıcı ayarlarında DirectX 12 iptal eden bir kod girip öyle halletmiştim. Tam hatırlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... O kodu nereden bulabirim?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.537 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir.
KS KS O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #5 KafadanKontak dedi: DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: DirectX version change :: Tomb Raider General Discussions Can I play this game with DirectX 9? If I can how can I set it up? steamcommunity.com Böyle bir çözüm varmış. Sizde de işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.537 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #6 Orhan Demirel dedi: Teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Sevindim. O zaman çözüldü olarak yorumumu işaretler veya raporlarsanız çok sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
Orhan Demirel dedi: Teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Sevindim. O zaman çözüldü olarak yorumumu işaretler veya raporlarsanız çok sevinirim hocam.