KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 28 Ekim 2021 #21 Alınır. Önümüzde ki ayda devamı olan Rise of the Tomb Raider Amazon Prime kullanıcılarına ücretsiz olacak.
Alınır. Önümüzde ki ayda devamı olan Rise of the Tomb Raider Amazon Prime kullanıcılarına ücretsiz olacak.
RixeriNo Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 GTX 1060 6 GB 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #22 Zbyrtmr dedi: Amazon'un vereceği Tomb Raider farklı bir seri değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Son üçlemenin, ikinci oyununu veriyor KeyN_N dedi: Alınır. Önümüzde ki ayda devamı olan Rise of the Tomb Raider Amazon Prime kullanıcılarına ücretsiz olacak. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda acaba belli mi?
Zbyrtmr dedi: Amazon'un vereceği Tomb Raider farklı bir seri değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Son üçlemenin, ikinci oyununu veriyor KeyN_N dedi: Alınır. Önümüzde ki ayda devamı olan Rise of the Tomb Raider Amazon Prime kullanıcılarına ücretsiz olacak. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda acaba belli mi?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 28 Ekim 2021 #23 RixeriNo dedi: Hayır değil. Son üçlemenin, ikinci oyununu veriyor Hangi platformda acaba belli mi? Genişletmek için tıkla... Belli değil sanırım. Steam'e gelmesini istiyorum çoğu kişi gibi ama sanmıyorum.
RixeriNo dedi: Hayır değil. Son üçlemenin, ikinci oyununu veriyor Hangi platformda acaba belli mi? Genişletmek için tıkla... Belli değil sanırım. Steam'e gelmesini istiyorum çoğu kişi gibi ama sanmıyorum.
RixeriNo Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 GTX 1060 6 GB 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #24 KeyN_N dedi: Belli değil sanırım. Steam'e gelmesini istiyorum çoğu kişi gibi ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke steam olsa tadından yenmez valla
KeyN_N dedi: Belli değil sanırım. Steam'e gelmesini istiyorum çoğu kişi gibi ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke steam olsa tadından yenmez valla
ibrahimtugan Yoctopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #25 Kaçırmadan al.