Tomb Raider oynanır mı?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Tomb Raider oynanır mı? En son oynadığımda anlamamıştım.

Tam olarak neyini anlamamıştınız? İnternette Türkçe yaması da var aslında... Öncesinde bi' oyunu oynamış olmanıza da gerek yok.

Bence oynanmayacak bi' tarafı yok, beğenmediğim bi' şeyi olmamıştı. 17 saatte bitirmişim; %100'lemeye uğraşsam 19, belki 20 saat sürerdi herhalde.

Hocam amacını anlamamıştım. Sadece kurt falan kesiyordun, bir de hedef tahtası buluyordun. Anlamamıştım bir şey olacak mı, olmayacak mı...
Ondan ötesi olmasa hikaye oyunu olmazdı zaten, düz "Survival" olurdu. Oyunun başları biraz ekipman toplama, size oynanışı - mekanikleri öğretmekle geçiyor.
İlerledikçe hikaye, aksiyon vs. genel olarak her açıdan açılmaya başlıyor oyun. @eymen.dll

Son düzenleme:
Oynanır çok güzel seridir Tomb Raider'ı bitirmiştim aksiyon dolu sahneler fazlasıyla var.

Rise of the Tomb Raider da güzeldir.

Tam olarak neyini anlamamıştınız? İnternette Türkçe yaması da var aslında...

Bence oynanmayacak bi' tarafı yok, ben 17 saatte bitirmişim. %100'lemeye uğraşsam 19, belki 20 saat sürerdi herhalde.
Hocam amacı anlanmamıştım sadece kurt falan kesiyordun birde hedef tahtası buluyordun anlamamıştım birşey olacakmı olmayacakmı.

Sağ olun hocam bene niye ilerlemiyor diyordum

Son düzenleme:
Hocam amacı anlanmamıştım sadece kurt falan kesiyordun bir de hedef tahtası buluyordun anlamamıştım bir şey olacak mı olmayacak mı?

Sağ olun hocam bene niye ilerlemiyor diyordum.

İlk oyun biraz öyle ancak Rise of the Tomb Raider ondan biraz bağımsız tam tersine bulmaca değil de aksiyon dolu sahnelere ağırlık verilmiş bir oyun olmuş aynı şekilde grafiklerde de kendilerini düzeltmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…