Tomb Raider üçlemesi arasında hikaye bağı var mı?

yusu.w

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Normal oyun + Rise + Shadow oyunları Epic Games'te bayağı ucuza geliyor. İlk oyunun pek beğenilmediğini duydum. Üçü arasında hikaye bağı var mı, yani oyunlar birbirleriyle bağlantılı mı?

Normal oyun + Rise + Shadow oyunları Epic Games'te bayağı ucuza geliyor. İlk oyunun pek beğenilmediğini duydum. Üçü arasında hikaye bağı var mı, yani oyunlar birbirleriyle bağlantılı mı?

İlk oyun beğenilmedi mi? Serinin en iyi oyunu ilk oyun bence. Tavsiye ederim. (hikaye bağı var mı bilmiyorum.)

O oyunlar dışında kalanlar reboot'dan öncesi.

İlk oyun beğenilmedi mi? Serinin en iyi oyunu ilk oyun bence. Tavsiye ederim. (hikaye bağı var mı bilmiyorum.)
Bir tane Youtuber'dan duyduktan sonra sanki herkes sevmiyormuş gibi muamele yapmış.

Serinin en çok sevilen oyunu 1.oyun puanlamalara ve yorumlara bakarak anlayabilirsiniz.

Bir tane Youtuber'dan duyduktan sonra sanki herkesin sevmiyormuş gibi muamele yapmış.

Serinin en çok sevilen oyunu 1.oyun puanlamalara ve yorumlara bakarak anlayabilirsiniz.
Serinin en çok sevilen oyunu genel olarak 2.oyun bu arada. Benim de tercihim ikinci oyundan yana olurdu.
Hikaye konusunda da ilk oyun oynamazsan 2. oyundan bir şey anlamazsın gibi bir durum yok ama göndermeleri ve ufak ufak Lara Croft'un karakter gelişimini bir tık kaçırmış olursunuz diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…