Tomb Raider vs Far Cry

Memory Card

Picopat
Ben eski nesil oyuncuyum. Ama PC ile deneyimim çok az. Yavaştan PC oyun koleksiyonu yapmaya başladım. Genelde eski oyunları alıyorum çünkü pek çok oyunu oynamadım daha. Şu an gözüme çarpan birkaç oyun oldu. Fikirlerinizi beklerim.
  • Far Cry 3 (-%80 ile 3,19$) - Normalde ilk oyundan başlamayı severim ama bu seriyi biraz araştırınca ilk iki oyunu atlayabilirmişim gibi hissettim. Ne dersiniz?
  • Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy (-%87 ile 5,94$) - Yani 3 oyun dahil, süper ama ilk önce bu seriyi almak yerine Tomb Raider 1-3 Remastered alasım da var. Hepsini alayım mı be?

Far Cry 3 oynamak için ilk iki oyunu oynamanıza gerek yok. Yeni bir hikaye sunuyor. Tomb Raider serisi iyidir, güzeldir. Oynamanızı öneririm. İmkanınız varsa ikisini de almanız iyi olur.

Far Cry 3 ile ilgili söylemek istediklerim var. Bu oyunu oynadıktan sonra diğer "açık dünya - birinci şahıs nişancı" oyunlarından yeterince keyif almayabilirsiniz. Kişiden kişiye değişir ama bu oyundan sonra oynadığım ve benzer türdeki oyunların belki de tamamı bana eksik hissettirdi diyebilirim.

Tomb Raider iyidir ama Far Cry da iyidir. Eğer bütçeyi artırabiliyorsanız 7 dolara düşen Far Cry 5'i alabilirsiniz oynamadıysanız. 3 kötü değildir de, eski kaldığı aşikar. Far Cry oyunlarını Tomb Raider oyunlardından daha çok zevk alarak oynamışımdır.

@Andy deufresne @IDaRKLoRD @Akira.exe @Soykan Bickle @Collavino
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Etraflıca düşündüm ama karar veremedim bir türlü. Sepette bekliyor oyunlar öylece, kıyamıyorum birini silmeye. Hatta Anomaly Agent indirime girmiş, onu da sepete koydum. Güya tasarruf yapacaktım. Düşünüyorum da boşuna kasmayayım bence. Alıp geçeyim. Yeterince para kazanıyorum, artık harçlık kontrolü yapmam da gerekmiyor. Zaten iki hobim var, bir video oyunu, bir de bisiklet. Nasıl da meşrulaştırıyorum ama. Eninde sonunda alacağım çünkü, biliyorum kendimi. Bu oyunlar pahalı bile değil.
Sepetin durumu aşağıda, bunun gibi sağlam indirimler olursa yine bakınırım.

Dosya Ekleri

• sepet.jpeg
    405,5 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…