DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Hadi bakalım. Edit: Tom
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #2 Tommy alır, Vito pek iyi bir insan değil içte.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Tommy alır, Vito pek iyi bir insan değil içte. Genişletmek için tıkla... Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regards.
Samotne Ciasteczka dedi: Tommy alır, Vito pek iyi bir insan değil içte. Genişletmek için tıkla... Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regards.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #4 Razer Hyundai dedi: Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regards. Genişletmek için tıkla... Hey hey what the hell is going on, where they taking @Samotne Ciasteczka ? Sorry kid, @Samotne Ciasteczka wasn't part of our deal...
Razer Hyundai dedi: Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regards. Genişletmek için tıkla... Hey hey what the hell is going on, where they taking @Samotne Ciasteczka ? Sorry kid, @Samotne Ciasteczka wasn't part of our deal...
KS KS DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #5 Razer Hyundai dedi: Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regardsA Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben mafia II oynarken Mr.Salieri'yi hiç görmedim. Siz gördünüz mü?
Razer Hyundai dedi: Mr. techno? Ahh yes? Mr. Scaletta sends his regardsA Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben mafia II oynarken Mr.Salieri'yi hiç görmedim. Siz gördünüz mü?
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 28 Ekim 2020 #6 Yani şimdi Tommy sorgusuz sualsiz hep Vito'nun yanında oldu. Bilemedim, ikisine de oy verdim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #7 DarkLord3455 dedi: Arkadaşlar ben mafia II oynarken Mr.Salieri'yi hiç görmedim. Siz gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Mr.Salieri Mafia II'de yok zaten, Mafia 1'de var.
DarkLord3455 dedi: Arkadaşlar ben mafia II oynarken Mr.Salieri'yi hiç görmedim. Siz gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Mr.Salieri Mafia II'de yok zaten, Mafia 1'de var.
KS KS DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #8 Samotne Ciasteczka dedi: Mr.Salieri Mafia II'de yok zaten, Mafia 1'de var. Genişletmek için tıkla... Ee, Joe'nun kafasına mı esti Tommy öldürmek.
Samotne Ciasteczka dedi: Mr.Salieri Mafia II'de yok zaten, Mafia 1'de var. Genişletmek için tıkla... Ee, Joe'nun kafasına mı esti Tommy öldürmek.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #9 DarkLord3455 dedi: Ee, Joe'nun kafasına mı esti Tommy öldürmek. Genişletmek için tıkla... Vito ve Joe zaten Salieri ailesine çalışıyorlar, Vito ve Joe bile o adamın Tommy olduğunu bilmiyorlar. Spoiler içine alırsanız güzel olur =)
DarkLord3455 dedi: Ee, Joe'nun kafasına mı esti Tommy öldürmek. Genişletmek için tıkla... Vito ve Joe zaten Salieri ailesine çalışıyorlar, Vito ve Joe bile o adamın Tommy olduğunu bilmiyorlar. Spoiler içine alırsanız güzel olur =)
KS KS DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Vito ve Joe zaten Salieri ailesine çalışıyorlar, Vito ve Joe bile o adamın Tommy olduğunu bilmiyorlar. Spoiler içine alırsanız güzel olur =) Genişletmek için tıkla... Ama soruyorlar Mr.Angelo?. Herhalde nasıl biri olmadığından bahsediyorsun.
Samotne Ciasteczka dedi: Vito ve Joe zaten Salieri ailesine çalışıyorlar, Vito ve Joe bile o adamın Tommy olduğunu bilmiyorlar. Spoiler içine alırsanız güzel olur =) Genişletmek için tıkla... Ama soruyorlar Mr.Angelo?. Herhalde nasıl biri olmadığından bahsediyorsun.