Ton balığı nasıl?

Ekmek arasına kıvırcık ve ton balığı çok iyi gidiyor tadı bir tık tavuk göğsü gibi yağ kıvamını alıyorsunuz ama gayet lezzetli ben seviyorum ve seve seve de yiyorum gayet iyi.

Öyleyse haşlanmış tavuğu severim. Sorun olmaz. Cıvık yumuşak kıvamlı şeyleri yemekten nefret ediyorum. Midem bulanıyor.

Şöyle büyük bir cam kase alın. Marul havuç ve ton balığı ekleyin. Harika birşey. Daha dün yedim. Hem fazla doyurucu hem de sağlıklı. Mükemmel birşey.

Öyleyse haşlanmış tavuğu severim. Sorun olmaz. Cıvık yumuşak kıvamlı şeyleri yemekten nefret ediyorum. Midem bulanıyor.
Yumuşak değil hocam. Et gibi bildiğiniz. Sadece ete göre biraz daha yumuşak ama cıvık gibi değil yani. Kesinlikle deneyin.

Denemeden bilemezsiniz gibi geldi bana. Sonuçta ölmezsiniz.

Haşlanmış tavuğun minik parçalar halinde parçalanmışı gibi düşünün. Yumuşak değil, cıvık da değil. Yağından dolayı belki biraz cıvık hissedebilirsiniz ama gerçekten rahatsız edici bir kıvamı yok.

Ayrıca ton balığını salatalarda, sandviçlerde, salçasız makarna ile karıştırarak içine domates-biber-marul doğrayarak da yiyebilirsiniz. Hepsi çok güzel oluyor. Favorim makarnalı tarif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…