Ton balığı nasıl?

Özellikle yeşillikler ile salata haline getirince muhteşem bir lezzet. Ama beyaz peynir ile yemeyin. Sosyetelere özenip beyaz peynirle yemiştim 2 gün kustum
Size yaramıyor sanırım hocam. Ben salatanın içine beyaz peynirde koyuyordum mis gibi oluyordu Ancak beyaz peynir olmadan biraz daha güzel oluyor.

Size yaramıyor sanırım hocam. Ben salatanın içine beyaz peynirde koyuyordum mis gibi oluyordu Ancak beyaz peynir olmadan biraz daha güzel oluyor.
Valla hocam midem çöptür her şeyi yerim kuru fasülye ile fındık ezmesi aynı anda yedim ama nedense ton balığı beyaz peynir ittifakı beni mosmor etti

Valla hocam midem çöptür her şeyi yerim kuru fasülye ile fındık ezmesi aynı anda yedim ama nedense ton balığı beyaz peynir ittifakı beni mosmor etti
İkiniz de beni korkutuyorsunuz hocam. Bu 2 iğrenç kombinasyonu nasıl yaptınız bilemiyorum . Arkadaşa usulünden gitmesini öneriyorum.

İkiniz de beni korkutuyorsunuz hocam. Bu 2 iğrenç kombinasyonu nasıl yaptınız bilemiyorum . Arkadaşa usulünden gitmesini öneriyorum.
Vallahi hocam yapımız böyle herhalde de ağır bir darbe olmuştu benim için. En çöp mideli olmakla övünüyordum bir aralar

Demek ki çöp midenin de daha çöpü varmış
Şaka maka bir yana geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler hocam 2 sene oldu bu süre zarfında ton balığı almak da lüks haline getirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…