Tonfang vs Clevo kasa

744124

Centipat
Lütfen bu kısmı dikkatlice okuyun, sizden çok rica ediyorum. Tonfang kasalar, Monster’ın günah keçisi mi yoksa Clevo kasalardan en fazla 1 yıl fazla dayanan kasalar mı? Şu an elimde bir Monster laptop var; kasası Tonfang kasa, Clevo değil. 32 GB RAM, 1 TB SSD, RTX 4050 özelliklerine sahip. Aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi, Forza Horizon 5 gibi bir oyunda bana göre gayet iyi bir FPS değeri sunuyor. Bütçem, bu laptopu ve altına bir soğutucu almayı karşılıyor. Bu fiyata gidip de 16 GB RAM, 512 GB SSD ve RTX 3050 almak istemiyorum.

Halihazırda GTA 6 oynamak isteyen biri olarak şunu da biliyorum ki GTA 6’nın PC’ye gelmesine daha 2 yıl var. Nasıl olsa 2 yıl var, o zaman daha üst model bir laptop alırım dersem kendimi kandırmış olurum, malum ekonomimiz resmen sürpriz kutusu! 2 yıl değil, belki 1 sene sonra bunu bile alamam. Sonra 'Keşke alsaydım' demek istemiyorum. Fiyatı ve sistemi bana göre iyi, altına bir soğutucu koyup tozsuz bir ortamda kullansam beni uzun süre idare eder mi? Sizce bu laptop beni götürür mü?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-28-22-40-36-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
34 bine 3050 yok, 4060 var asıl.

Ve günah keçisi değiller.

4 yıldır Clevo kasa kullanıyorum belli bir dönem aşırı ısınma yaşadım onunda sebebi virüs çıktı aksi tek bir durum olmadı cihaz bel mesafesinde elimden 2-3 kere düşmüştür bir sıkıntı çıkarmadı evet kaliteli bir kasa değil fakat ben Clevo'yla 4 yıl gittiysem Tongfang ile rahat rahat gidersiniz forumda 2-3 kişi bir şeyi dediği zaman papağan gibi aynı şeyleri yazan bir kitle var ciddiye almayın.

O cok ovdugun Tongfang kasalar hakkinda ne detayli bir inceleme var ne de iyi bir sogutmalari. Cihazin Cinebench testini bulmak icin 50 takla atman gerekiyor niye bu kadar az bilgi olmayan bir cihazi alsin?

35k gibi bütçelerde 4060 kovalamakta yarar var. 4050 giriş seviyesi bende ASUS'un R7/4050 laptopu kullanıyorum ama ilk çıktığında bayağı uyguna almıştım.

4060 kovalasam RAM'dan düşecek bende 32 GB RAM altına inmek istemiyorum aynı sekilde 512 GB SSD... E bütçe ortada zaten.

Yok dostum islemci performansina bakacagim cihazin sponsorlu incelemeler disinda inceleme bulamıyosun. Sponsorlu incelemede adam utanmasa islemci sıcaklığını gostermeyecek.

Dostum iyi güzelde bu paraya böyle bir laptop da yok ki yahu şimdi ASUS'tan aynı bu sistemi alsak 50k patlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…