Lütfen bu kısmı dikkatlice okuyun, sizden çok rica ediyorum. Tonfang kasalar, Monster’ın günah keçisi mi yoksa Clevo kasalardan en fazla 1 yıl fazla dayanan kasalar mı? Şu an elimde bir Monster laptop var; kasası Tonfang kasa, Clevo değil. 32 GB RAM, 1 TB SSD, RTX 4050 özelliklerine sahip. Aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi, Forza Horizon 5 gibi bir oyunda bana göre gayet iyi bir FPS değeri sunuyor. Bütçem, bu laptopu ve altına bir soğutucu almayı karşılıyor. Bu fiyata gidip de 16 GB RAM, 512 GB SSD ve RTX 3050 almak istemiyorum.
Halihazırda GTA 6 oynamak isteyen biri olarak şunu da biliyorum ki GTA 6’nın PC’ye gelmesine daha 2 yıl var. Nasıl olsa 2 yıl var, o zaman daha üst model bir laptop alırım dersem kendimi kandırmış olurum, malum ekonomimiz resmen sürpriz kutusu! 2 yıl değil, belki 1 sene sonra bunu bile alamam. Sonra 'Keşke alsaydım' demek istemiyorum. Fiyatı ve sistemi bana göre iyi, altına bir soğutucu koyup tozsuz bir ortamda kullansam beni uzun süre idare eder mi? Sizce bu laptop beni götürür mü?
Abra A7 V15.2.2 17,3" laptop oyun bilgisayarı, Intel Core i7-12700H işlemcisi ve 6GB RTX 4050 ekran kartıyla rüya gibi bir oyun deneyimi vadediyor!
www.monsternotebook.com.tr