m1sterr Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Yer İreland Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar sorum yukarıdadır. Ben 7.sınıf öğrencisiyim, ilk başta Tost ve Yazılı notları kitaplarını almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar sorum yukarıdadır. Ben 7.sınıf öğrencisiyim, ilk başta Tost ve Yazılı notları kitaplarını almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 28 Ekim 2021 #2 Hayır. Konu anlatımı için mi istiyorsun bilmiyorum ama genel soru kalitesi olarak benim zamanımda da tonguç kuru marka adıydı, hala da öyle. Okyanus yayınlarının kitaplarına bak.
Hayır. Konu anlatımı için mi istiyorsun bilmiyorum ama genel soru kalitesi olarak benim zamanımda da tonguç kuru marka adıydı, hala da öyle. Okyanus yayınlarının kitaplarına bak.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 29 Ekim 2021 #3 Gereksiz, alınmaz. O kitaptan ziyade daha bilindik yayınlara yönelebilirsiniz.