1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Kasım 2020 #61 PanzerTR dedi: Ah @184424 sizi cidden özledim hocam her neyse benim karakterimi tanimayan varsa Arkha(m) odada hallederiz. Genişletmek için tıkla... Ta da! İşte kalem yok oldu.
PanzerTR dedi: Ah @184424 sizi cidden özledim hocam her neyse benim karakterimi tanimayan varsa Arkha(m) odada hallederiz. Genişletmek için tıkla... Ta da! İşte kalem yok oldu.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 3 Kasım 2020 #62 184424 dedi: Ta da! İşte kalem yok oldu. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz Tony Bey de biraz hatta baya şaşırdım şu an... Siz bıraktığınızda ben başladım foruma. Hayırdır geri mi döndünüz ona göre sevineceğim. PanzerTR dedi: ... Arkha(m) odada hallederiz. Genişletmek için tıkla... Ya yapacağım şaka anca bu kadar olur benim. Nerden baksan toplam 50 kere filmini izlediğim karakter Gotham'da mı yoksa Arkam'da mı yaşıyor bilmiyorum. Püü bana... Son düzenleme: 3 Kasım 2020
184424 dedi: Ta da! İşte kalem yok oldu. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz Tony Bey de biraz hatta baya şaşırdım şu an... Siz bıraktığınızda ben başladım foruma. Hayırdır geri mi döndünüz ona göre sevineceğim. PanzerTR dedi: ... Arkha(m) odada hallederiz. Genişletmek için tıkla... Ya yapacağım şaka anca bu kadar olur benim. Nerden baksan toplam 50 kere filmini izlediğim karakter Gotham'da mı yoksa Arkam'da mı yaşıyor bilmiyorum. Püü bana...