tasocuk Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #11 Cüneyt-2000 dedi: Şu an hata mesajı vermiyor ama oyunda açılmıyor inşallah düzelir. Sorun kendiliğinden çözülmüştür. Konut kilitlenebilir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Az önce Steam üzerinden FIFA 21 aldım aynı sorun oluyor. Sorunu nasıl çözdün bilgin var mı?
Cüneyt-2000 dedi: Şu an hata mesajı vermiyor ama oyunda açılmıyor inşallah düzelir. Sorun kendiliğinden çözülmüştür. Konut kilitlenebilir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Az önce Steam üzerinden FIFA 21 aldım aynı sorun oluyor. Sorunu nasıl çözdün bilgin var mı?
Cüneyt-2000 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknisyeni 27 Kasım 2020 #12 2, 3 güne düzeliyor sistem, bir şey yapmana gerek yok.
F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 14 Aralık 2020 #13 tasocuk dedi: Dostum selam. Az önce Steam üzerinden FIFA 21 aldım aynı sorun oluyor. Sorunu nasıl çözdün bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... sorun çözüldü mü ? Şuan bende de aynı sıkıntı var
tasocuk dedi: Dostum selam. Az önce Steam üzerinden FIFA 21 aldım aynı sorun oluyor. Sorunu nasıl çözdün bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... sorun çözüldü mü ? Şuan bende de aynı sıkıntı var
Cüneyt-2000 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknisyeni 15 Aralık 2020 #14 FurkanSahin dedi: Sorun çözüldü mü? Şu an bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende 1, 2 gün sonra düzeldi.
FurkanSahin dedi: Sorun çözüldü mü? Şu an bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende 1, 2 gün sonra düzeldi.