Top lane Yone build, rün, taktik ve matchup rehberi önerisi

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba. Yone oynamaya başladım ve Yenilmez + Azim veya Saldırıya devam + Azim girip Ebedi kılıç ve Ölümsüz kalkanyay alıp kalanını full saldırı hızı kasıyorum. Build, oynanış tarzı, rünler ve matchuplar hakkında bilgi verir misiniz? İsterseniz girdiğim rünler hakkında daha fazla bilgi verebilirim.

Ustam Mobilistic diye bir site vardı sanırım rün ve itemleri oradan bakıyorum bazen itemleri yerine göre değiştiriyorum matchupları da oynaya oynaya öğreniceksin. Top lane yerine midde tercih etsen daha iyi olur gibi.

Ustam Mobilistic diye bir site vardı sanırım rün ve itemleri oradan bakıyorum bazen itemleri yerine göre değiştiriyorum matchupları da oynaya oynaya öğreniceksin. Top lane yerine midde tercih etsen daha iyi olur gibi.
Herkes Top diyor. Sen niye mid dedin? Fikrini merak ediyorum.

Herkes Top diyor. Sen niye mid dedin? Fikrini merak ediyorum.
Hocam kasamazsanız bir işe yaramıyor yone en azından tank bir top lane kasamazsa bile takımda tanklama görevini yapıyor diğer top laneler iş yapıyor. Yonedeki tek olay lane de güçlü lane de kazanamazsan sıkıntı oluyor düşüyor oyundan. Mid dememin sebebi de bu top lanede tank olması daha iyi oluyor üstüne midde karşındaki adamı kesme şansın daha yüksek mid karakterleri daha kırılgan oluyor.

Ama menzilli oldukları için rahat vermezler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…