Top lane'de rakip CS alamaya izin vermiyor

Ynoxw

Centipat
Daha fazla  
Öncelikler merhaba, LoL'de rakip benden 20 CS falan öne geçiyor, saldırsam yenemeyeceğim ve adam farm yapmaya devam ediyor, beni de farmlara yaklaştırmıyor. artı olarak lane donduruyor ben de bu sefer oyundan yavaş yavaş düşüyorum, sizce ne yapmalıyım? Top lane

Eğer karşınızda sizden güçlü bir rakip ve şampiyon var ise yapabileceğiniz tek şey minyonlara olabildiğince yakın durup en azından deneyim puanlarını alabilmek. Rakibin hata yapacağını anı beklemelisiniz. Eğer rakip hata yapmıyorsa da bir iki ormancınızın atacağı gange karşınızdaki adam düşecektir. Eğer ormancınız veya farklı lanelerdeki adam yardıma gelmiyorsa maalesef ki yapabileceğiniz tek şey usul usul beklemek rakibin hatasını beklemek ve bunu beklerken de seviyeden geri düşmemek için minyonlara olabildiğince yakın ama rakibin size saldıramayacağı kadar uzakta olun.

Dereceli oynuyorsan seçim sıranı beklet adamın aldığı şampiyona göre seçim yap. Diyelim ilk seçtin ve adam yaklaştırmayan bir seçim yaptıysa eğer yeteneklerin uzağa vurabiliyorsa onları farmlara at uzaktan bunun dışında exp menzili içinde durmaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı