Topa ayak içiyle vuramamak

slainN

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar futbolda teknik, ileri görüş, kondisyon vs. her şey tamam. Hocam da beğendi altyapıya gideceğim zaten. Tek sorunum ayağımın içiyle vurarken korkuyorum. Dikiş kısmıyla müthiş şutlar çekiyorum ama uzaktan ayağımın içiyle vurmam gerektiğinde psikolojik mi bilmiyorum ayağımı çeviremiyorum. Ayağımı ayak içi vuracak şekilde döndürmek bir değişik geliyor eskiden yoktu bu. Vurmaya çalıştığımda burun kısmı geliyor ve dış falsoyla pazara gidiyor. Bacağı kalçadan mı yamultmam lazım? Yardım edin bu konuda.

Zamanında Bursaspor'un altyapısında oynadım sonrasında yeni sezon seçmelerinde elendim ve elenme sebebim aynı durum. :) psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü kramponun üstü ile çok iyi vuruşlar yapabilirken plase atamıyorum. Bacağını orandan veya burandan bir yerden yamultmaya gerek yok kafanda yenmen lazım o olayı. :)

Zamanında Bursaspor'un altyapısında oynadım sonrasında yeni sezon seçmelerinde elendim ve elenme sebebim aynı durum. :) psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü kramponun üstü ile çok iyi vuruşlar yapabilirken plase atamıyorum. Bacağını orandan veya burandan bir yerden yamultmaya gerek yok kafanda yenmen lazım o olayı. :)

Yalnız değilmişim. Umarım yenerim teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı