MAUSPAD
Decapat
Merhaba, ben daha önce kulüplerde kanat oynamış biriyim. Hızlıyım; topu aldığımda hızlıca ya kesiyorum ya da ayak içiyle vuruyorum. Bugün halı sahaya gittim. Ayak içi vuruşlarım gayet iyi gidiyor; sert ve falsolu. Ancak ayak üstü vuruşlarım öyle değil; ya sert ya da çok alttan gidiyor (genelde alttan gidiyor). Kendimi çok kasınca güzel birkaç tane attım ama genel olarak çok iyi gitmiyor.
Ayak kaslarıma gelirsek, gayet iyiler; hatta sıktığımda belli oluyorlar. Güçte bir problem yok, spor hocam da ayak kaslarımın gayet iyi olduğunu söylemişti zaten. Ayrıca çıplak ayakla vurduğum ayak üstü şutlar çok sert ve tam doksana gidiyor ama krampon giydiğimde bir türlü kaleyi bulmuyor bulsada alttan gidiyor. Nike'ın orijinal topuyla ve iki farklı kramponla denedim; sonuç aynı.
Ayak kaslarıma gelirsek, gayet iyiler; hatta sıktığımda belli oluyorlar. Güçte bir problem yok, spor hocam da ayak kaslarımın gayet iyi olduğunu söylemişti zaten. Ayrıca çıplak ayakla vurduğum ayak üstü şutlar çok sert ve tam doksana gidiyor ama krampon giydiğimde bir türlü kaleyi bulmuyor bulsada alttan gidiyor. Nike'ın orijinal topuyla ve iki farklı kramponla denedim; sonuç aynı.