Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 10 Mayıs 2024 #1 Evet internetten baktım ama yine yapamıyorum, Doğru bir şekilde topa vururken bir tok sesi gibi bir ses çıkacakmış, O çıkmıyor vuramıyorum bağcık kısmının biraz da altına geliyor top ve ayağım acıyor, Ayağımı tam nasıl şekilde tutmalıyım bilmiyorum.
Evet internetten baktım ama yine yapamıyorum, Doğru bir şekilde topa vururken bir tok sesi gibi bir ses çıkacakmış, O çıkmıyor vuramıyorum bağcık kısmının biraz da altına geliyor top ve ayağım acıyor, Ayağımı tam nasıl şekilde tutmalıyım bilmiyorum.
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 10 Mayıs 2024 #2 Kol kasını sıktığın gibi, topa vururken bacak kasını sıkman lazım.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Mayıs 2024 #3 Hızlı burmak için öncellikle kunduraya ihtiyacınız var. Aşağıdaki fotoğrafta da belirttiğim gibi.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 11 Mayıs 2024 #4 blud dedi: Kol kasını sıktığın gibi, topa vururken bacak kasını sıkman lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışacağım hocam.
blud dedi: Kol kasını sıktığın gibi, topa vururken bacak kasını sıkman lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışacağım hocam.