Topaz Enchantment AI renderleri çok uzun sürüyor

yushy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben topaz kullanıyorum ve basit ayarlarda Enchantment AI özelliği açıyorum fakat 20-30 saniyelik kısa videolarda bile 3-4 saatlik render süresi alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Daha kısa render almanın yöntemi var mıdır?

Merhaba, ben topaz kullanıyorum ve basit ayarlarda Enchantment AI özelliği açıyorum fakat 20-30 saniyelik kısa videolarda bile 3-4 saatlik render süresi alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Daha kısa render almanın yöntemi var mıdır?
Kasayı aç, aldığı kadar ekran kartı ve RAM doldur, tamam. Bunu yapamıyorsan çıktı boyutunu küçültebilirsin çünkü eksponansiyel artıyor boyuta göre süre.

AI sihirli bir şey gibi geliyor next'e basarken de aslında oldukça kabız ve işlem gücü/ram tüketicisidir, tabi beslenmesi de gerekli.

Kasayı aç, aldığı kadar ekran kartı ve RAM doldur, tamam. Bunu yapamıyorsan çıktı boyutunu küçültebilirsin çünkü eksponansiyel artıyor boyuta göre süre.

AI sihirli bir şey gibi geliyor Next'e basarken de aslında oldukça kabız ve işlem gücü/ram tüketicisidir, tabii beslenmesi de gerekli.

Hocam bende 3060 12 GB.
Intel i5 12400F.
16 GB RAM var ama render çok uzun sürüyor. Sebebi nedir?

Hocam bende 3060 12 GB.
Intel i5 12400F.
16 GB RAM var ama render çok uzun sürüyor. Sebebi nedir?
Ne renderi alıyorsun, kaça kaç, hangi program söylersen bir fikir yürütebilirim. Sen o sırada 3060'ın cuda çekirdek sayısına bak bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı