Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Öncelikle merhaba. Sorum başlıktaki gibidir. Top follow güvenilir mi?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.280 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 6 Ekim 2023 #2 Evet. Yalnız sahte hesap kullanmanız gerekiyor.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 6 Ekim 2023 #3 Hocam güvenilir ancak kullanmayın tavsiye etmem.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 steelumut dedi: Evet. Yalnız sahte hesap kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sahte hesap kullanıyorum zaten. İlhan TC dedi: Hocam güvenilir ancak kullanmayın tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz ?
steelumut dedi: Evet. Yalnız sahte hesap kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sahte hesap kullanıyorum zaten. İlhan TC dedi: Hocam güvenilir ancak kullanmayın tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz ?
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 6 Ekim 2023 #5 Lacaderal dedi: Sahte hesap kullanıyorum zaten. Neden tavsiye etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam para kasarak olmuyor referans kasmak lazım oda günde 10 saat kassanız Telegram'dan 1 kişi en fazla gereksiz zaman harcarsınız gerek yok bende satın alabilirsiniz 1000TAKIpçi başına 15 TL falan istiyorlar.
Lacaderal dedi: Sahte hesap kullanıyorum zaten. Neden tavsiye etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam para kasarak olmuyor referans kasmak lazım oda günde 10 saat kassanız Telegram'dan 1 kişi en fazla gereksiz zaman harcarsınız gerek yok bende satın alabilirsiniz 1000TAKIpçi başına 15 TL falan istiyorlar.