Topg vision Ultra 70 4K 550 projeksiyon alınır mı?

Bütçe
5000
Geç cevap için üzgünüm. Avrupa geldi hocam.

Sorun değil hocam, cihazı 3 gündür kullanıyorum sormak istediğim 2 soru var videodaki gibi cihazın fan sesi bana fazla geldi acaba sizin cihazda böyle mi?
Bir de cihazın açılması 10-15 saniye sürüyor sizde de böyle mi? İlk defa projeksiyon cihazı kullanıyorum sorularım saçma olabilir lütfen kusura bakmayın.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun değil hocam, cihazı 3 gündür kullanıyorum sormak istediğim 2 soru var videodaki gibi cihazın fan sesi bana fazla geldi acaba sizin cihazda böyle mi?
Bir de cihazın açılması 10-15 saniye sürüyor sizde de böyle mi? İlk defa projeksiyon cihazı kullanıyorum sorularım saçma olabilir lütfen kusura bakmayın.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses bende de bu şekilde. Bu ses projeksiyonlara göre düşük daha farklı modellerde daha yüksek sesli çalışan cihazlar mevcut. YT'dan teyit edebilirsiniz. Şu an değil ama ilerleyen dönemde tozlanma durumunda arkasındaki kapak çıkabiliyor hocam toz filtrenin önündeki. Onu çıkartıp hafif bir fırçayla elektrik süpürgesini çok değirmeden temizlenebilir. Toz fanların daha hızlı çalışmasına sebep olabilir gözlemlersiniz. Cihazın açılma süreside yaklaşık o civar doğru. Cihazın donanımı muhteşem değil. Ama iş görüyor. Görüntüden ve genel performanstan memnunsanız hayırlı uğurlu olsun. Benim de ilk projeksiyonum bu cihaz büyük ihtimal bir sonraki alışverişim X5 Pro tarzı daha yüksek lümen ve çözünürlüğe sahip cihazlardan yana olacak. Bu giriş seviye görece kaliteli bir model. Güle güle kullanın

Not: Ben sitesinden 300 liraya tripod almıştım ürünle birlikte, sizde öyle bir şey yapabilirsiniz çok kullanışlı oluyor.
:)

Ses bende de bu şekilde. Bu ses projeksiyonlara göre düşük daha farklı modellerde daha yüksek sesli çalışan cihazlar mevcut. YT'dan teyit edebilirsiniz. Şu an değil ama ilerleyen dönemde tozlanma durumunda arkasındaki kapak çıkabiliyor hocam toz filtrenin önündeki. Onu çıkartıp hafif bir fırçayla elektrik süpürgesini çok değirmeden temizlenebilir. Toz fanların daha hızlı çalışmasına sebep olabilir gözlemlersiniz. Cihazın açılma süreside yaklaşık o civar doğru. Cihazın donanımı muhteşem değil. Ama iş görüyor. Görüntüden ve genel performanstan memnunsanız hayırlı uğurlu olsun. Benim de ilk projeksiyonum bu cihaz büyük ihtimal bir sonraki alışverişim X5 Pro tarzı daha yüksek lümen ve çözünürlüğe sahip cihazlardan yana olacak. Bu giriş seviye görece kaliteli bir model. Güle güle kullanın.

Not: Ben sitesinden 300 liraya tripod almıştım ürünle birlikte, sizde öyle bir şey yapabilirsiniz çok kullanışlı oluyor.
:)

Cevabınız için çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk projeksiyon deneyimim olduğu için çok yabancıyım bu konulara. En kısa sürede tripd 'u alacağım lego ile bir yere kadar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı