5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 1 Ocak 2023 #11 Kürşat.Kütükçü dedi: Yardımcı olurum nzxt kırmızı siyah kasası var zaten Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ocak ortasına doğru böyle bir fikrim var sistem değişeceğim zaten farklı bişeyler istiyorum açıkcası, sizi etiketlerim.
Kürşat.Kütükçü dedi: Yardımcı olurum nzxt kırmızı siyah kasası var zaten Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ocak ortasına doğru böyle bir fikrim var sistem değişeceğim zaten farklı bişeyler istiyorum açıkcası, sizi etiketlerim.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 1 Ocak 2023 #12 Çok hoş duruyor. İyi günlerde kullanın.
K Kürşat.Kütükçü Femtopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknisyeni & Bilgisayar Sistemleri Toplama Montaj Bakım Onarım vb. 1 Ocak 2023 #13 584297 dedi: Teşekkürler hocam, ocak ortasına doğru böyle bir fikrim var sistem değişeceğim zaten farklı bişeyler istiyorum açıkcası, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... İstanbul da yaşıyorum ücretsiz PC montajı yapıyorum ihtiyacı olan herkese yaparım
584297 dedi: Teşekkürler hocam, ocak ortasına doğru böyle bir fikrim var sistem değişeceğim zaten farklı bişeyler istiyorum açıkcası, sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... İstanbul da yaşıyorum ücretsiz PC montajı yapıyorum ihtiyacı olan herkese yaparım