Topladığım RTX 3060 sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X yapmayın, 5600 MPK olarak kalsın.

Bu sistemi alabilirsin.

Tamamdır. Ssd 1tb olsun değilmi ve bu sistem oyunlar için iyi bir sistem değilmi?

Dostum dediğim gibi bir siteden taksit ile almam lazım
3070 istiyorsanız, fena durmuyor. Gayet iyi ve yeterli bir sistem.

3070 istiyorsanız, fena durmuyor. Gayet iyi ve yeterli bir sistem.

Teknik bir sorun çıkarmaz değil mi? Genel olarak GTA 5 Valorant gibi oyunlar ve ayrıca Steam'deki korku oyunları vb oyunlar oynamak için topluyorum her oyunda en az 60 FPS gibi bir performans versin yeter.

Teknik bir sorun çıkarmaz değil mi? Genel olarak GTA 5 Valorant gibi oyunlar ve ayrıca Steam'deki korku oyunları vb oyunlar oynamak için topluyorum her oyunda en az 60 FPS gibi bir performans versin yeter.
Çok alçak bakıyorsunuz, korku oyunları dediğiniz bu sistemin yanında bile duramaz. Çok çok az sistem gereksinimleri istedikleri için bir sorun olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok alçak bakıyorsunuz, korku oyunları dediğiniz bu sistemin yanında bile duramaz. Çok çok az sistem gereksinimleri istedikleri için bir sor.

Videoyu izledim gerçekten çok iyi performans veren bir sistem öneriniz için teşekkürler. Çok fazla teknik sorun çıkarmaz değil mi? Ve bir sorum daha olacak monitör çok önemli bir parçamı benim düşüncem bu sistemi alsam 60 Hz ile biraz oynasam kasanın taksiti bittikten sonra 144 Hz kaliteli bir monitör alsam nasıl olur?

Teknik sorundan kastınız nedir? 60 Hz ile bir şey olmaz. Sadece tatmin etmez, ileri zamanda 144 Hz alınca bir şey olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…