Topladığım RX6600 sistem çalışır mı?

Rietveld

Hectopat
Daha fazla  
Bu arada sistemi daha almamışsınız sanırım, ben aldınız sanmıştım. Sisteminizi o PSU'ya emanet etmenizi önermem, o ekran kartını PCIE 4.0 işlemci ve anakartla kullanmanızı öneririm. İsterseniz öneri yapabilirim.

Hayır hocam daha almadım, önerinizi bekliyorum.

ya da

AMD

AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bütçe yeterse anakart için alttaki daha iyi olur.

İntel

ya da

AMD tarafında ayrıca soğutucu almanız gerekecek, stok soğutucuyla gelmiyor. Bildiğim kadarıyla SAM teknolojisiyle performansta artırılıyordu. Anakartlar arasında PCIE veri yolu sürümü farkı var. İntel tarafında stok soğutucu var, ilk anakartta tek m.2 yuvası, ikincisindeyse 2 m.2 yuvası var.

SSD için aşağıdakine de bakabilirsiniz.

AMD tarafında ayrıca soğutucu almanız gerekecek, stok soğutucuyla gelmiyor. Bildiğim kadarıyla sam teknolojisiyle performansta artırılıyordu. Anakartlar arasında PCI-e veri yolu sürümü farkı var. Intel tarafında stok soğutucu var, ilk anakartta tek M.2 yuvası, ikincisindeyse 2 M.2 yuvası var.

SSD için aşağıdakine de bakabilirsiniz.

Hocam işlemciyi değiştirip anakartı sabit tutsam çok fark olur mu? Çünkü hem anakart hem işlemci hem de kasayı değiştirince bütçemi aşıyor da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı