Bu arada sistemi daha almamışsınız sanırım, ben aldınız sanmıştım. Sisteminizi o PSU'ya emanet etmenizi önermem, o ekran kartını PCIE 4.0 işlemci ve anakartla kullanmanızı öneririm. İsterseniz öneri yapabilirim.
Bu arada sistemi daha almamışsınız sanırım, ben aldınız sanmıştım. Sisteminizi o PSU'ya emanet etmenizi önermem, o ekran kartını PCI-e 4.0 işlemci ve anakartla kullanmanızı öneririm. İsterseniz öneri yapabilirim.
En ucuz Gigabyte GP-P650B 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-P650B 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime H610M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.899,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AMD tarafında ayrıca soğutucu almanız gerekecek, stok soğutucuyla gelmiyor. Bildiğim kadarıyla SAM teknolojisiyle performansta artırılıyordu. Anakartlar arasında PCIE veri yolu sürümü farkı var. İntel tarafında stok soğutucu var, ilk anakartta tek m.2 yuvası, ikincisindeyse 2 m.2 yuvası var.
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AMD tarafında ayrıca soğutucu almanız gerekecek, stok soğutucuyla gelmiyor. Bildiğim kadarıyla sam teknolojisiyle performansta artırılıyordu. Anakartlar arasında PCI-e veri yolu sürümü farkı var. Intel tarafında stok soğutucu var, ilk anakartta tek M.2 yuvası, ikincisindeyse 2 M.2 yuvası var.