3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 24 Ekim 2020 #11 yagamilayto31 dedi: Çıkarıp takayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Temizleyebilirsin ya da başka RAM ile test edebilirsin.
yagamilayto31 dedi: Çıkarıp takayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Temizleyebilirsin ya da başka RAM ile test edebilirsin.
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #12 Aynısı hocalarım Vento TA-KB1 500W Mid Tower Kasa Siyah-Gümüş 1xUSB 3.0 1xUSB 2.0 / 1x8 cm Fan : nettenal • Güvenli Internet Alışverişi
Aynısı hocalarım Vento TA-KB1 500W Mid Tower Kasa Siyah-Gümüş 1xUSB 3.0 1xUSB 2.0 / 1x8 cm Fan : nettenal • Güvenli Internet Alışverişi
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #13 yagamilayto31 dedi: Çıkarıp takayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Psu nun fanı dönüyor mu ?
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #14 301517 dedi: Temizleyebilirsin ya da başka RAM ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çıkardım, taktım sonuç aynı.
301517 dedi: Temizleyebilirsin ya da başka RAM ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çıkardım, taktım sonuç aynı.
Baran Gündoğdu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #15 Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız?
Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız?
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #16 SeastoreKing dedi: Psu nun fanı dönüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, sadece kısa devrede döndü azıcık. Fakat CPU fanı dönmemişti. Baran Gündoğdu dedi: Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun şarjı yok ama onları doğru taktığımdan eminim.
SeastoreKing dedi: Psu nun fanı dönüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, sadece kısa devrede döndü azıcık. Fakat CPU fanı dönmemişti. Baran Gündoğdu dedi: Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam telefonun şarjı yok ama onları doğru taktığımdan eminim.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #17 yagamilayto31 dedi: Hayır hocam, sadece kısa devrede döndü azıcık. Fakat CPU fanı dönmemişti. Hocam telefonun şarjı yok ama onları doğru taktığımdan eminim. Genişletmek için tıkla... Birde kısa devre ile çalıştırayı dene eğer psu fanı dönmüyorsa ya psu bozuktur yada power devresi. Not: psu bozuk olma ihtimali daha fazla.
yagamilayto31 dedi: Hayır hocam, sadece kısa devrede döndü azıcık. Fakat CPU fanı dönmemişti. Hocam telefonun şarjı yok ama onları doğru taktığımdan eminim. Genişletmek için tıkla... Birde kısa devre ile çalıştırayı dene eğer psu fanı dönmüyorsa ya psu bozuktur yada power devresi. Not: psu bozuk olma ihtimali daha fazla.
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #18 Hocalarım, birisi A320M-R için nereye takılacağını atabilir mi? POWERSW vs.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 24 Ekim 2020 #19 Baran Gündoğdu dedi: Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum zmanında dogru taktıgıma bende emindim halbuki yanlış takmışım.
Baran Gündoğdu dedi: Power ve Reset kablolarını doğru takmamış olabilir misiniz. Ayrıca kasanın içinden (Anakart net olacak bir şekilde) fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum zmanında dogru taktıgıma bende emindim halbuki yanlış takmışım.
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #20 SeastoreKing dedi: Birde kısa devre ile çalıştırayı dene eğer psu fanı dönmüyorsa ya psu bozuktur yada power devresi. Not: psu bozuk olma ihtimali daha fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam, kaç Watt yeter bunun için? Ona göre arkadaşımdan bir PSU alayım. FxILairesTR dedi: Arkadaşa katılıyorum zmanında dogru taktıgıma bende emindim halbuki yanlış takmışım. Genişletmek için tıkla... A320M-R için atabilir misiniz peki? Ayrıca böyle sürekli aç kapa yaparak sistemi yakmayayım? Elektrik gittiğinden eminim çünkü anahtarlı kasam. Açıkken takıyorum fişe çarpma sesi geliyor.
SeastoreKing dedi: Birde kısa devre ile çalıştırayı dene eğer psu fanı dönmüyorsa ya psu bozuktur yada power devresi. Not: psu bozuk olma ihtimali daha fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam, kaç Watt yeter bunun için? Ona göre arkadaşımdan bir PSU alayım. FxILairesTR dedi: Arkadaşa katılıyorum zmanında dogru taktıgıma bende emindim halbuki yanlış takmışım. Genişletmek için tıkla... A320M-R için atabilir misiniz peki? Ayrıca böyle sürekli aç kapa yaparak sistemi yakmayayım? Elektrik gittiğinden eminim çünkü anahtarlı kasam. Açıkken takıyorum fişe çarpma sesi geliyor.