Topladığım sistem nasıl?

guveninan

Centipat
Sistemi 18 Nisan'da topladım ve ilk defa bunu yapışım. Uyumluluk performans gibi şeyler açısından değerlendirebilir misiniz? İçim içimi yiyor bir şey çıkacak diye.
Sistem: i5 9600K | MSI MAG B365M Mortar | Gigabyte 512 GB NVMe M.2 SSD | MSI RTX 2070SUPER Gaming Trio.
HyperX Fury 16 GB (2x8GB) siyah 2666MHz | Thermaltake TR2s 650W 80+
MSI MAG forge 100M | Cooler Master Hyper 212 LED.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz sisteme yakın bir sistem hakkında bir video bulunmakta. Seçtiğiniz işlemcinin çarpan kilidi açık, bu yüzden B365 bir anakart almak biraz absürt olabilir, çünkü işlemcinizin çarpan kilidinin açık olmasının hiçbir faydası olmayacaktır. Yine de uyumluluk, performans açısından sorun çıkartmayacağını düşünüyorum. Bu sistemin oyun performansını da ayrıca Technopat kanalında bulabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çarpan kilidi açık bir işlemciye neden B365 aldınız? Intel'de sadece Z serisi anakartlarda hız aşırtma yapılabiliyor.

Bütçeden dolayı, ama işlemciyi de daha düşük almak istemedim. Zaten overclock yapmasam bile turbo boost ile beni yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum. 1-2 seneye hem frekansı yüzünden ramleri hem de anakartı değişmek gibi bir planım var. İyi plan mı kötü mü sizce?

Bence kötü bir plan, çarpan kilidi kapalı bir işlemci alarak tasarruf edebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…