Yazılım Toplam $15.000 tutarında AAA asset $170'e düştü

Açıkcası o 50'li pakette efektlere ve niagara bileşenlerini istiyorum da ondan onu almak istedim. Başka bir tavsiyeniz olur mu bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası o 50'li pakette efektlere ve niagara bileşenlerini istiyorum da ondan onu almak istedim, başka bir tavsiyeniz olur mu bu konuda?
O paketi almayın demedim zaten. O paket 110K fiyatından düştü alın tabii.

Yok demek istediğim o paket haricinde tavsiyeniz olur mu bahsettiğim konuda?
Unreak kullanıyorsanız, linkteki Supernova, Spacenova, Starnova paketlerinin Unreal olanlarını alın. Zaten dosya halinda geldiği için migrate edebilirsiniz diğer motorlara. Tabii AAA kalitesi diyince akla UE gelir.

Humble Bundle'da ki bazı assetler daha önce verilmiş olmasına rağmen first time in bundle yazıyor. Leartes assetleri fab üzerinden etkinleştirilse güzel olurdu.

Unreal Engine yeni başlayacağım bu assetleri yine de alıp bekleteyim mi, ne dersiniz çok mu gerekli?

Unreal Engine yeni başlayacağım bu assetleri yine de alıp bekleteyim mi ne dersiniz çok mu gerekli?
Kesinlikle öyle. Ben de bu aralar çok yoğunum, bir sene içerisinde tekrar başlayacağım. Ama bu paketleri görmezden gelemezdim. Ayrıca, illa direkt map'i kullanmak zorunda değilsiniz. İçindeki toprağı, ağacı, evi, evin içerisindeki televizyonu. Üzerlerinde bulunan decal ve materyalleri. Noktası noktasına sizin olduğu için, bu paketlerde hayal ettiğiniz çoğu şeyi yapabilirsiniz.

Humble Bundle da ki bazı assetler daha önce verilmiş olmasına rağmen first time in bundle yazıyor. Leartes assetleri fab üzerinden etkinleştirilse güzel olurdu.
100K indirimli olduğundan First time deniliyor. Fabda da her hafta 3 asset veriliyor. Ardından tekrar kaldığı yerden, aynı fiyatta satılıyor. Mantık aynı. Evet leartesin de fabde olsa iyi olurdu. Yakında geçirirler. Fab en büyük asset platformu oldu ve olmaya devam edecek.

Tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben blueprint üzerinden kodlama ile oyun geliştirme öğreneceğim. Bu assetler üzerinden kodlama yaparak oyun geliştirebilirim değil mi entegre ediliyor yanii.

Tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben blueprint üzerinden kodlama ile oyun geliştirme öğreneceğim. Bu assetler üzerinden kodlama yaparak oyun geliştirebilirim değil mi entegre ediliyor yanii.
Tabii ki sorabilirsiniz. Hatta yardım olabileceğim konularda beni etiketleyebilirsiniz. Ayrıca, bu assetlerin hepsi BP tabanlı herhalde. Belki aralarında bir kaç tane C++ vardır ama bu onları migrate edip kullanmayacağın anlamına gelmez. Ayrıca, bu bir bundle. İstediğin gibi kullanabilirsin. Unrealin en yeni teknolojileriyle donatıldı. 5.1 ve üzeri UE ile kullanabilirsin. Eğer 4 ile kullanmak istersen, yeni nesil teknolojilerini kapatmak zorunda kalacaksın.

Bu fiyatlardan bu fiyatlara düştüğüne inanıyor olan kişiler satılık köprülere de inanıyorlardır. Olması gereken fiyatı indirim olarak lanse ediyor olmak komik bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…