Toplam 5000 TL'ye ekipman seti önerisi

Bütçe
5-6-7K

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, klavye, mouse ve kulaklık lazım. Mouse ve klavye öncelikli yani önce onları alacağım sonra kulaklığı alacağım şu anlık kulaklık hiç yoktan idare ediyor çünkü. Mouse kablosuz olursa sevinirim kablo yüzünden çok sıkıntı çıkarıyor çünkü. Kulaklıkta kablosuz olursa sevinirim bütçeyi arttırabilirim kablosuz için. Bütçe 5K diye kalitesiz ürüne gerek yok 1-2K arttırıp kaliteli bir şeyler alabilirim.

Klavye

Mouse

Kulaklık

benim bulduklarım bunlar sizce nasıllar daha iyileri var mı ?

Bir de anakartım Asus Prime B250M-K ses kartı kulaklık için yeter mi ? Eğer yetmezse kart önerir misiniz ?

Son düzenleme:
Hocam hepsi iyi modeller ama mouse kablolu olursa daha iyilerini daha uyguna alabilirsiniz. (mouse için logitech öneririm)

Hocam hepsi iyi modeller ama mouse kablolu olursa daha iyilerini daha uyguna alabilirsiniz. (mouse için Logitech öneririm)

Şu anki farem G502 kablosu çok sıkıntı çıkarıyor masaya takılıyor falan o yüzden kablosuz istiyorum.

Bir de sormayı unuttum tam bilgim yok apex 5 in switchleri nasıl ? Çok sesli bir şey istemiyorum orta sesli olması lazım.

Hocam ,bu klavyelerdeki sesleri bir yerden (D&R,Bilgisayarcı...) incelemeniz lazım çünkü kimine göre sesli gelir kimine göre sessiz.Bu arada fare uygundur ama DPI larına bakmanızı öneririm.

Hocam Cloud 3, Cloud 2'den iyi mi? Ayrıca Redragon Fizz üzer mi?

Hocam kusura bakmayın bildirim gelmemiş görmedim o yüzden tesadüfen denk geldi. Bakıyorum attıklarınıza şimdi.

Hocam klavye olarak tam boyut istiyorum benim attığımdaki gibi yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı