Toplam 5000 TL'ye ekipman seti önerisi

Bütçe
5-6-7K
Kulaklık benim attığıma oranla daha mı iyidir Cloud 2'yi çok duydum ama 3'ünü ilk kez görüyorum bilmediğimden soruyorum. Mouse olarak markayı hiç duymadım. Ve çok pahalı geldi. Açıkçası çok profesyonel oyun oynamadığım için mouseden biraz kısıp klavyeye yükseltmeyi düşünüyorum.

Klavye güzel hocam mouse anlamında ne söyleyebilirsiniz? Çoğunlukla masaüstünde takılıcam ara ara hikayeli oyun gireceğim Online olarak CS giriyorum ama çok girmiyorum çok da profesyonel oynamıyorum.

Klavye güzel hocam mouse anlamında ne söyleyebilirsiniz ?

İndirimi bitti. 2200 TL idi ben paylaştığımda.

Hocam mouse konusunda emin misiniz yani normal mouselerden ne farkı oluyor tam olarak şu an G502 var o iş görüyor ama kablosu sıkıntı çıkardığı için değiştirmek istiyorum sizce bu kadar üst bir şey almaya gerek var mı?

Ben fareye önem veririm. O yüzden gerek var derim.

Ben fareye önem veririm. O yüzden gerek var derim.
Bi bakayım sırayla almayı düşünüyorum. Eğer bütçede sıkıntı çekmezsem dediğinizi alayım.

Klavye konusunda attığınız klavye iyi midir bir sorunu sıkıntısı var mı? Bir de Switch'leri nasıl çok sesli bir şey olmazsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…