umut cakal Femtopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ben şu an 10.sinifim ve aktif olarak 3 dersten kalıyorum. Sinifi geciyorum yani. Ama gecen sene 9'dan da kaldigim 3 sorumluluk var toplam 6 oluyor yani. Simdi 11.sinifa gecer miyim yoksa kalir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Arkadaşlar ben şu an 10.sinifim ve aktif olarak 3 dersten kalıyorum. Sinifi geciyorum yani. Ama gecen sene 9'dan da kaldigim 3 sorumluluk var toplam 6 oluyor yani. Simdi 11.sinifa gecer miyim yoksa kalir miyim?
Çözüm Mustafa.Kaan 11 Haziran 2025 Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız.
Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.286 Makaleler 2 Çözümler 1.519 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız.
KS KS umut cakal Femtopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Evet, bir sene için 3 ve toplamda 6 dersten fazlasından kalmadığınız sürece geçebilirsiniz. Ama o sorumlulukları vermeden mezun olamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler