Öncelikle bir adet key alın. Windows 10 keyleri Windows 11'de kullanılıyor.
Ama şu anlık Windows 11'i tavsiye etmem. Yaz güncellemesi gelsin sonra yolumuza bakarız
12K da bulabiliyorsan 3050 sistem iyi gider. ya da işlemcini 10100F yapıp RX6600 toplamay deneyebilirsin. Bu şekilde alacaksan bu kasa ve PSU'yu alma sakın.
12K da bulabiliyorsan 3050 sistem iyi gider. Ya da işlemcini 10100F yapıp RX6600 toplamay deneyebilirsin. Bu şekilde alacaksan bu kasa ve PSU'yu alma sakın.
XFX Speedster QICK 210 Radeon RX 6500 XT Core RX-65XT4DBDQ detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
XFX Speedster QICK 210 Radeon RX 6500 XT Core RX-65XT4DBDQ detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Yanlış anladınız hocam. Ben onboarddan bahsettim. Sizin işlemcinizin içinde grafik birimi var. Ben grafik birimi olmayan işlemcilerde anakarttan görüntü almadan bahsettim.
Çoğu anakartta var.
Epey.comdan bakabilirsin. Sağ tarafta filtre kısmından dahili grafik birimini seç. Tabii önce arama kısmına anakart yaz epey.com da.
Çoğu anakartta var.
Epey.comdan bakabilirsin. Sağ tarafta filtre kısmından dahili grafik birimini seç. Tabii önce arama kısmına anakart yaz epey.com da.