Toplama bilgisayar kurulumunu mağazalar yapar mı?

Darkgeen

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar ekipmanlarını parça parça aldım, bunların kurulumunu daha önce hiç yapmadım. Kocaeli Derince civarlarında güvenilir bildiğiniz bilgisayarcı var mı veya Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde kurulum ücreti ödersem kasayı kurarlar mı?

Denemekten zarar gelmez, teknosaya sorabilirsin media marktın bakacağını sanmıyorum.

Yapmazlar kendi sattıkları harici uğraşmazlar.

Kurulum kafaya takılacak kadar zor bir şey değil. Zaten de monte ürünler yanlış takmak neredeyse imkansız.

Teknosa yapıyor diye hatırlıyorum. Kendiniz bile takabilirsiniz aslında.

Bence ne olur ne olmaz bunu yeni aldığı sistemde deneyimlememeli. Eski sistem falan olsa neyse ama yeni sistemi deneyimli birisi toplamalı diye düşünüyorum.

Eski PC olsa pata küte bir şeyler denerim ama yeni sistemler bu fiyata olunca en kolay isi toplamaya bile korkuyoruz.

Kendin beceremiyorsan rastgele bir bilgisayarcıya git 100 TL civarına halleder.

Kendin beceremiyorsan rastgele bir bilgisayarcıya git 100 TL civarına halleder.

Esnaflara kmsuc atmak istemem ama kotu niyetli birine de denk gelebilir arkadaş bu konularda yeni oldugu icin parça degisimi olabilir.

Bilgisayarciya gitmeden parçalarini tam ogren işlem bitince de kontrol et anakart ekran karti SSD RAM PSU bunlari kasaya bakarak anlayabilirsin ama islemciyi sistemi acarak bakman lazim. Her ihtimale karsi tedbirli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…