Bilgisayar ekipmanlarını parça parça aldım, bunların kurulumunu daha önce hiç yapmadım. Kocaeli Derince civarlarında güvenilir bildiğiniz bilgisayarcı var mı veya Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde kurulum ücreti ödersem kasayı kurarlar mı?
Bence ne olur ne olmaz bunu yeni aldığı sistemde deneyimlememeli. Eski sistem falan olsa neyse ama yeni sistemi deneyimli birisi toplamalı diye düşünüyorum.
Bence ne olur ne olmaz bunu yeni aldığı sistemde deneyimlememeli. Eski sistem falan olsa neyse ama yeni sistemi deneyimli birisi toplamalı diye düşünüyorum.
Bilgisayar ekipmanlarını parça parça aldım, bunların kurulumunu daha önce hiç yapmadım. Kocaeli derince civarlarında güvenilir bildiğiniz bilgisayarcı var mı veya Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde kurulum ücreti ödersem kasayı kurarlar mı?
Bilgisayarciya gitmeden parçalarini tam ogren işlem bitince de kontrol et anakart ekran karti SSD RAM PSU bunlari kasaya bakarak anlayabilirsin ama islemciyi sistemi acarak bakman lazim. Her ihtimale karsi tedbirli ol