Toplama bilgisayar mı, sıfır bilgisayar mı?

Yadro

Decapat
Toplama bilgisayar almak mı daha mantıklı olur yoksa Vatan, N11 gibi yerlerden sıfır bilgisayar almak mı daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama bilgisayar da sıfır oluyor. Sıfırdan kastınız marka bilgisayar mı hazır bilgisayar mı?

Parça parça seçmek- hazır halde montajlı sistem ayrımı yapıyorsun sanırım. Birde hazır bilgisayar var ki onlar mesela casper,hp vs. olarak onlarda parçalar bellidir değişiklik olmaz.Şuanda en iyisi hazır sistem almak, ama biliyorum anlarım dersen montaj zevki adına parça parça satın almak da iyidir.

Toplama derken arkadaş sıfır toplamayı kastetmiş muhtemelen tabi ki de kendi topladığın sistem daha iyi olur ama bileşenler hakkında bilgi sahibiysen.

Hocam benim tavsiyem incehesap.com'daki hazır sistemlere yönelmen ikinci el PC toplamak hem çok riskli hem de çok fazla bir tasarruf yapamıyorsun.

Hocam benim tavsiyem incehesap.com'daki hazır sistemlere yönelmen ikinci el PC toplamak hem çok riskli hem de çok fazla bir tasarruf yapamıyorsun.
Bence hazır sistemlerde illaki bir yerden kısılıyor ya kasa kötü oluyor ya SSD ya PSU illaki çıkıyor kendin toplayınca daha kaliteli oluyor.

Marka pc almayın da diğerleri hemen hemen aynı mantığa geliyor. Ha toplama, ha toplanmış pc.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı