Toplama Bilgisayar Önerisi

• Konuyu başlatan Basadax7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.213
B

Basadax7

Ziyaretçi
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Öncekinden memnun kalmadım ve sattım diğer arkadaşlarıma da söyleyeyim. Eğer hazır bilgisayar alacaksanız CASPER'dan uzak durun.H er neyse ben yeni bir bilgisayar alacağım fakat bütçem 900-1050 TL arası. Oyun oynuyorum Hızlı bir bilgisayar istiyorum beni uzun süre götürsün. (AMD işlemci olursa memnun olurum )

Teşekkürler.

Sistem harika fakat vatandan baska bir yer varmı VATAN çok pahalı.

- - - Güncellendi - - -

Peki anakartta MSI mi Yoksa ASUS mu önerirsiniz ?

MSI ile ASUS neredeyse aynı kalitede ürünler üretiyorlar. İkisi de iyi markalardır. İstediğini güvenle alabilirsin.
Vatandan almanı tavsiye etmem zaten. 03.11.2013 te sipariş verdim. Daha kargoya bile verilmedi.
.:.Nova Bilgisayar.:. Notebook, Laptop, Asus, Lenovo, Samsung, Dell
EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
TeknoBiyotik: Ana Sayfa
ve Ankara'da yaşıyorsan,
TEKNOLOJİ ANKARA Online Alışveriş, Bilgisayar, Notebook, Cep Telefonları, Ev Elektroniği dan alabilirsin. Kasayı oradan aldım. 2,3 günde eline geçiyor.

- - - Güncellendi - - -

Exanın vatandan bir farkını göremedim biri 1300 diğeri 1250 :D Peki başka sistem önerileriniz varmı ? A8,A6 işlemciler nasıl ?

Ben fiyat açısından söylemedim, güvenilirlik açısından söyledim kardeşim.
Fiyat belli olmaz. Biri vatanda ucuzdur, diğeri novada, bir diğeri exa da :) Ama benim tavsiyem biraz daha bekleyip daha iyi bir sistem kurmanız yönünde :)
Yoksa böyle alelacele toplanmış ucuz sistem sizi tatmin etme noktasında yetersiz kalabilir :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı