Öncelikle bütçem 3000 tl.Toplama bilgisayar hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim.O yüzden de yardımlarınıza ihtiyacım var...Öğrenmek istediklerim şunlar;burdaki parçalar birbirine uyumlu mudur? oyunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım özelliklede high seviyede oynarsam? v.b sorular.
Ve tabikide sizinde önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız lütfen.....
Klavye ve fare hiç olmamış o sisteme bence düşük kalmış. Devamında iyi olmuş. DVD harici ama o DVD masaüstü için değil sanırsam harici USB kablo ile kullanılanlardan sata kablosu ile bağlanan bir DVD seçmeniz gerek.
O işlemci daha fazla güç tüketiyor ondan almasını tavsiye etmem. Soğutucu aldığına göre belki ilerde overclock yapar ve o yüzden overclock konusunda 6300 daha iyidir.
Güç tüketiminde haklısınız ama stokta gelen soğutucu zaten çöplük.Artık toplanan her bilgisayara en kötü 50-60 TL'lik bir soğutucu alınması lazım.6350 overclock konusunda neyini beğenmediniz.
Güç tüketiminde haklısınız ama stokta gelen soğutucu zaten çöplük.Artık toplanan her bilgisayara en kötü 50-60 TL'lik bir soğutucu alınması lazım.6350 overclock konusunda neyini beğenmediniz.
Testlerde overclck skoru 6300'den kötü çıktığı için yoksa overclock etmedim şuana kadar hiçbir işlemciyi. İlk çıktığında o işlemci test sonuçlarına forumdaki arkadaşlar sayesinde ulaştım ve baktım. Toplamda 6350 7.7 iken 6300 7.6 almıştı tamam 0.1 daha iyi bir işlemci olabilir ama 6300 overclock konusunda 8.9 puan almıştı. AMD FX 6350 vs 6300
İsterseniz sizde bakabilirsiniz.
Testlerde overclck skoru 6300'den kötü çıktığı için yoksa overclock etmedim şuana kadar hiçbir işlemciyi. İlk çıktığında o işlemci test sonuçlarına forumdaki arkadaşlar sayesinde ulaştım ve baktım. Toplamda 6350 7.7 iken 6300 7.6 almıştı tamam 0.1 daha iyi bir işlemci olabilir ama 6300 overclock konusunda 8.9 puan almıştı. CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (US) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
İsterseniz sizde bakabilirsiniz.