InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #11 Çağlayan dedi: Birçoğumuz gibi hazır sistem mi aldın ? Birçoğumuz toplama kullanıyoruz dostum burası Technopat. Genişletmek için tıkla... Neredeyse buradaki herkesin ilk bilgisayarı hazır bilgisayar. Recep Baltaş'ın bile.
Çağlayan dedi: Birçoğumuz gibi hazır sistem mi aldın ? Birçoğumuz toplama kullanıyoruz dostum burası Technopat. Genişletmek için tıkla... Neredeyse buradaki herkesin ilk bilgisayarı hazır bilgisayar. Recep Baltaş'ın bile.
Çağlayan Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 42 Yer İzmir/Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2015 #12 InMyHell dedi: Neredeyse buradaki herkesin ilk bilgisayarı hazır bilgisayar. Recep Baltaş'ın bile. Genişletmek için tıkla... Aslında benim eski bilgisayarım da marka bilgisayar ama ondan sonrakiler toplama bilgisayar.
InMyHell dedi: Neredeyse buradaki herkesin ilk bilgisayarı hazır bilgisayar. Recep Baltaş'ın bile. Genişletmek için tıkla... Aslında benim eski bilgisayarım da marka bilgisayar ama ondan sonrakiler toplama bilgisayar.
xtrax Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 564 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #13 Çağlayan dedi: Birçoğumuz gibi hazır sistem mi aldın ? Birçoğumuz toplama kullanıyoruz dostum burası Technopat Genişletmek için tıkla... Keşke eskiden bahsettiğimi anlayabilecek Turkcen olsa Kullandim yazmistim zaten benimde bildigim genellikle ilk bilgisayar hazir oluyor.
Çağlayan dedi: Birçoğumuz gibi hazır sistem mi aldın ? Birçoğumuz toplama kullanıyoruz dostum burası Technopat Genişletmek için tıkla... Keşke eskiden bahsettiğimi anlayabilecek Turkcen olsa Kullandim yazmistim zaten benimde bildigim genellikle ilk bilgisayar hazir oluyor.